Filenin Sultanları çeyrek final maçı ne zaman? A Milli Kadın Voleybol Takımı Milletler Ligi puan durumu nasıl?

Filenin Sultanları çeyrek final maçına hazırlanıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 3'üncü haftadaki son maçında Hırvatistan'ı 3-0 yendi. Bunun ardından Filenin Sultanları çeyrek final maçı ne zaman? Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı Milletler Ligi puan durumu nasıl? soruları arama motorlarında yoğun olarak araştırılmaya başlandı.

Filenin Sultanları rüzgar gibi esmeye devam ediyor. Çeyrek finale hazırlanan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın rakiplerinden biri Çin, Brezilya, İtalya ya da Almanya olacak. Peki ama Filenin Sultanları çeyrek final maçı ne zaman? A Milli Kadın Voleybol Takımı Milletler Ligi puan durumu nasıl?

FİLENİN SULTANLARI ÇEYREK FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 FIVB Milletler Ligi'nde 3'üncü haftadaki son maçında Hırvatistan'ı 3-0 (25-14, 25-23, 25-18) mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.

Milletler Ligi'nde lig etabını 9 galibiyet, 3 mağlubiyet 29 puanla 3. sırada tamamlayan Filenin Sultanları, 13-17 Temmuz 2023 tarihlerinde ABD'nin Arlington kentinde yapılacak finallerde mücadele edecek

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI MİLLETLER LİGİ PUAN DURUMU

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi puan durumunda 29 puan ile 3. sırada yer alıyor