FIFA Dünya Kupası şampiyonu kim oldu? Dünya Kupası'nda 1. Arjantin mi, Fransa mı?

FIFA Dünya Kupası şampiyonu kim oldu? Dünya Kupası'nda 1. Arjantin mi, Fransa mı? gibi sorular yoğun olarak araştırılıyor. 4 yılda bir düzenlenen Dünya Kupası maçları bu yıl Katar'da gerçekleştirildi. 2018 yılında düzenlenen turnuvanın galibi Fransa olmuştu. Fransa yeniden final maçına çıktı. Şimdi gözler Dünya Kupası şampiyonuna çevrildi.

Dün Arjantin ve Fransa arasından Dünya Kupası şampiyonası oynandı. Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği maç TRT 1 ekranlarında saat 18:00'de ekrana geldi. Bu yıl Katar'da gerçekleştirilen organizasyona dünyanın birçok yerinden seyirci akın etti. Peki, FIFA Dünya Kupası şampiyonu kim oldu? Dünya Kupası'nda 1. Arjantin mi, Fransa mı?

FIFA DÜNYA KUPASI ŞAMPİYONU KİM OLDU?

FIFA Dünya Kupası şampiyonu ARJANTİN oldu.

DÜNYA KUPASI MAÇLARI

FIFA Dünya Kupası, dört yılda bir düzenlenen uluslararası bir futbol turnuvasıdır. Fédération Internationale de Football Association (FIFA) tarafından organize edilmektedir ve dünyanın her yerinden ülkelerden takımlara ev sahipliği yapmaktadır.

Dünya Kupası, futbol dünyasının en prestijli ve önemli etkinliklerinden biri olarak kabul ediliyor ve çok büyük bir küresel izleyici kitlesini kendine çekiyor. Dünya Kupası, dörtlü sekiz gruba ayrılan 32 takımdan oluşur. Her gruptan en iyi iki takım, kazanan belli olana kadar bir dizi tek eleme maçından oluşan eleme aşamasına geçer. Mevcut Dünya Kupası şampiyonu, Rusya'da düzenlenen 2018 turnuvasını kazanan Fransa'dır.

Dünya Kupası final maçı (Arjantin-Fransa) CANLI İZLE: FIFA Dünya Kupası maçı TRT 1 canlı, full izle!