Fiat Egea fiyatına Honda City! Sıfır otomobil almak isteyenleri 2 kere düşündürüyor...

Fiat Egea, Türkiye'de satışa sunulan en ucuz otomobil modellerinden biri olarak ön plana çıkabiliyor. Ancak yayımlanan güncel fiyat listelerinde, Fiat Egea fiyatına Honda City otomobil alınabileceği de gözlemlendi. İşte Honda City ile ilgili detaylar…

Honda'nın en ucuz otomobil modeli olarak City ön plana çıkabiliyor. Nitekim Türkiye'de en ucuz otomobil modellerinden biri olarak da Fiat'ın Egea modeli gündeme gelebiliyor. Bunun yanı sıra yayımlanan güncel fiyat listeleri incelendiğinde, Fiat'ın 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT versiyon, Easy donanım ve elektrikli-benzinli otomatik Egea Sedan otomobil modelinin fiyatı, Honda City modelinden yüksek olarak gözlemlendi.

FİAT EGEA FİYATINA HONDA CİTY

Honda, Türkiye'de en fazla tercih edilen otomobil markaları arasında bulunuyor. Nitekim Honda'nın sunduğu City, fiyatı nedeniyle kendi bünyesinde sunduğu en ucuz araba modeli olarak da ön plana çıkabiliyor. Bunun yanı sıra Fiat'ın Egea Sedan Easy donanım araba modelleri incelendiğinde, en yüksek donanımlı araba modelinin City modelinden daha yüksek bir fiyata satışa sunulduğu gözlemleniyor. Nitekim söz konusu fiyat listeleri hemen aşağıda yer alıyor.

EGEA SEDAN FİYAT LİSTESİ

Versiyonu: 1.4 Fire 95 HP. Donanımı: Easy. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Benzinli. Kampanyalı Fiyatı: 689.740 TL. Normal Fiyatı: 699.740 TL.

Versiyonu: 1.3 M.Jet 95 HP. Donanımı: Easy. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Kampanyalı Fiyatı: 844.250 TL. Normal Fiyatı: 868.250 TL.

Versiyonu: 1.6 M.Jet 130 HP DCT. Donanımı: Easy. Şanzıman Tipi: Otomatik. Yakıt Tipi: Dizel. Kampanyalı Fiyatı: 953.980 TL. Normal Fiyatı: 963.980 TL.

Versiyonu: 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT. Donanımı: Easy. Şanzıman Tipi: Otomatik. Yakıt Tipi: Dizel. Kampanyalı Fiyatı: 1.069.830 TL. Normal Fiyatı: 1.079.830 TL.

CİTY FİYAT LİSTESİ

Versiyonu: 1.5L VTEC Benzin. Şanzıman Tipi: Otomatik. Donanımı: Elegance. Fiyatı: 976.000 TL.

Versiyonu: 1.5L VTEC Benzin. Şanzıman Tipi: Otomatik. Donanımı: Executive. Fiyatı: 1.004.000 TL.

SIFIR OTOMOBİL ALMAK İSTEYENLERİ 2 KERE DÜŞÜNDÜRÜYOR

Honda City modeli, Honda'nın en ucuz otomobil modeli olarak ön plana çıkıyor. Bunun yanı sıra Egea Sedan Easy donanımdaki otomobilin en üst paketini almayı düşünen birçok kişi, Honda City modelini almayı da düşünebiliyor. Bu nedenle sıfır Egea veya City otomobil almak kişiler, tercih yaparken 2 kere düşünebiliyor.

Renault'tan anahtar teslim Clio fırsatı! O otomobil adeta kapış kapış gidiyor