Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman? FB - Lugano ile mücadele edecek…

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üç ön eleme oynayacak. Devler Ligi'nde mücadele etmek isteyen FB, Lugano ile karşı karşıya gelecek. Bu noktada birçok futbol tutkunu, ''Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman?'' ve ''Lugano hangi ülkenin takımı?'' gibi soruları merak ediyor. İşte detaylar…

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman? ve Lugano hangi ülkenin takımı? gibi sorular, pek çok futbol tutkunun gündeminde yer alıyor. Zira UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmak isteyen Fenerbahçe üç ön eleme oynayacak. Ayrıca FB'nin ilk rakibi Lugano oldu.

FB - LUGANO İLE MÜCADELE EDECEK

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Fenerbahçe, Lugano ile karşı karşıya gelecek. Bu nedenle birçok futbol tutkunu, Lugano hangi ülkenin takımı? sorusunu da merak etti.

Lugano, İsviçre Süper Ligi'nde mücadele ediyor. Ayrıca Lugano, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı için Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Peki, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman?

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde ikinci ön eleme turunda Lugano ile karşı karşıya gelecek. Ayrıca ilk maç, 23-24 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.

Fenerbahçe - Lugano rövanş karşılaşması ise, 30-31 Temmuz'da oynanacak.