Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda? Açıklama geldi: Şifresiz yayınlanacak!

Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda? sorusu, karşılaşmanın yaklaşması ile birlikte birçok futbolsever tarafından araştırılmaya başlandı. Zira ilk maçtan 3-2 mağlup olarak ayrılan temsilcimiz bu kez iç sahada karşılaşmaya çıkacak. Öte yandan Acun Ilıcalı karşılaşmanın şifresiz olarak yayınlanacağını duyurdu. Peki, Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final maçında Yunan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşmıştı ve 3-2'lik skorla mağlup ayrılmıştı. Rövanş maçı ise Kadıköy'de gerçekleşecek.

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Olympiakos karşılaşmasının şifresiz olarak yayımlanacağını duyurmuştu. Bu nedenle karşılaşmayı heyecanla bekleyen birçok futbol tutkunu, Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda? sorusunu araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda?

FENERBAHÇE-OLYMPİAKOS MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı, 18 Nisan Perşembe günü saat 22:00'de başlayacak. Kadıköy'de gerçekleşecek karşılaşmayı Alman Hakem Tobias Stieler yönetecek.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda? sorusunun cevabı ise, Acun Ilıcalı'dan geldi. Fenerbahçe-Olympiakos maçı, TV8 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

TEMSİLCİMİZ NASIL TUR ATLAR?

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Olympiakos karşısında alacağı 2 farklı galibiyet, Konferans Ligi yarı finale çıkması için yeterli olacak. Tek farklı galibiyet ise, maçın uzatmalara gitmesine yol açacak. Beraberlik ya da mağlubiyet durumunda ise, temsilcimiz Avrupa'ya veda edecek.