Fenerbahçe - İstanbulspor maçı saat kaçta? FB maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı saat kaçta? ve FB maçı hangi kanalda? sorusu birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında şampiyon belli olacak. Ayrıca 37. haftada sarı-lacivertli ekibin Galatasaray'ı mağlup etmesi, şampiyonluk umutlarını 38. haftaya taşıdı. Peki, Fenerbahçe - İstanbulspor maçı saat kaçta? ve FB maçı hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Fenerbahçe - İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. Ayrıca mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. Öte yandan sarı-lacivertli ekibin şampiyonluk umutlarını 38. haftaya taşıması, pek çok futbol tutkununu heyecanlandırdı. Bunun sonucunda ise birçok futbolsever tarafından; Fenerbahçe - İstanbulspor maçı saat kaçta?, Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda?, FB maçı saat kaçta?, FB maçı canlı izlemek mümkün mü? ve Fenerbahçe - İstanbulspor maçı canlı izlemek nereden mümkün olur? gibi çeşitli şekillerde maç hakkında soru sorulabiliyor. Peki, Fenerbahçe - İstanbulspor maçı saat kaçta? ve FB maçı hangi kanalda?

FENERBAHÇE - İSTANBULSPOR MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında Volkan Bayarslan'ın yöneteceği Fenerbahçe - İstanbulspor maçı, 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.

Ayrıca Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek mücadelede Volkan Bayarslan'ın yardımcılıklarını, Aleks Taşçıoğlu ve Samet Çiçek üstlenecek.

Fenerbahçe - İstanbulspor maçını canlı izlemek isteyenler ise, beIN Sports ekranlarından canlı olarak takip edebilecekler.

FB İÇİN UMUT VAR

Fenerbahçe için umutlar henüz tükenmedi. Zira Galatasaray, Konyaspor karşısında mağlup olursa ve FB İstanbulspor karşısında galip olursa, Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan edecek.

Ancak Galatasaray, Konyaspor karşısında galibiyetle mücadeleden ayrılırsa veya Konyaspor - Galatasaray maçı eşitlikle tamamlanırsa, Galatasaray Trendyol Süper Lig şampiyonu olacak.