Fenerbahçe ''Geri dön'' demişti! Volkan Demirel cevabını verdi: Resmen duyuruldu...

Volkan Demirel için Süper Lig'de flaş bir gelişme yaşandı. Hatayspor'un teknik direktörlüğünü yapan genç çalıştırıcı Volkan Demirel, eski takımı Fenerbahçe'den gelen teklife cevabını verdi. İşte detaylar...

Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, eski takımı Fenerbahçe'den flaş bir teklif aldı. Genç çalıştırıcı Volkan Demirel, sarı-lacivertlilerden gelen sportif direktörlük teklifini elinin tersiyle itti.

VOLKAN DEMİREL'E FENERBAHÇE'DEN FLAŞ TEKLİF

Takvim'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'de futbol şube sorumlusu Selahattin Baki, Volkan Demirel ile iki hafta önce bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Baki, Demirel'e "Gel, sportif direktörümüz ol ve tarihi şampiyonluk yolunda bize katkı sağla." teklifinde bulundu.

TEKLİFE CEVABINI DUYURDULAR

Haberde, Volkan Demirel'in Fenerbahçe'den gelen teklifi reddettiği ve "Hatayspor'dan şu anda ayrılmam mümkün değil. Kariyerimi bu yönde şekillendirmeye karar verdim. Teknik direktörlüğe devam edeceğim." dediği belirtildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Volkan Demirel, bu sezon Hatayspor'un başında şu ana kadar 29 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan 42 yaşındaki teknik direktör, maç başına 1.28 puan ortalaması yakalayabildi.