Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı izle! Trendyol Süper Lig

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı izlemek isteyen birçok futbol tutkunu, ''Karşılaşma ne zaman başlayacak ve hangi kanalda?'' gibi soruları araştırmaya başladı. Öte yandan birçok futbolsever tarafından ilk 11'ler de merak ediliyor. Peki, ilk 11'ler belli oldu mu ve Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı izlemek isteyenler hangi kanalı açmalı? Detaylar haberimizde…

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Bu nedenle Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı izlemek isteyen birçok futbol tutkunu, ''Karşılaşma ne zaman başlayacak, hangi kanalda ve ilk 11'ler belli oldu mu?'' gibi çeşitli soruların cevaplarını merak edebiliyor. Peki, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı izlemek isteyenler hangi kanalı açmalı?

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig'de haftanın en önemli mücadelelerinden biri, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında gerçekleşecek. Ayrıca karşılaşmada Fenerbahçe, Beşiktaş'ı konuk edecek.

Kadıköy'de gerçekleşecek mücadele, 27 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Ayrıca derbiyi Volkan Bayarslan yönetecek. Yardımcıları ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı canlı izlemek isteyenler, derbiyi beIN Sports 1 ekranlarından takip edebilecekler. Öte yandan canlı takip ekranına aşağıdan ulaşılabiliyor.

Fenerbahçe – Beşiktaş maçı canlı takip için tıklayın.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ İLK 11'LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Ferdi, Fred, Djiku, İsmail, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Batshuayi.

Beşiktaş: Mert, Necip, Colley, Worrall, Masuaku, Gedson, Musrati, Muçi, Rashica, Muleka, Semih.