Fena dağıttı... Serdar Ortaç mekandan tekerlekli sandalye ile çıkmak zorunda kaldı

Geçtiğimiz akşam Ankara'da bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 2019 yılında boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a ''Evlilik ruh hastalarının işi! Evliliği beceremedim 8 sene sonra şutladı beni.'' sözleri ile göndermede bulundu. Konserde alkolün dozunu kaçıran Serdar Ortaç, mekandan tekerlekli sandalye ile çıkmak zorunda kaldı. Serdar Ortaç'ın o anları sosyal medyada gündem oldu.

2014 yılında nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile İrlandalı model Chloe Loughnan, 2019 yılında boşanma karar aldı. Yaptığı açıklamalar yüzünden eski eşiyle davalık olan Serdar Ortaç, önceki akşam Ankaralı hayranları ile bir araya geldi. Chloe Loughnan hakkında konuşan Ortaç, "8 sene sonra şutladı beni. Evliliği beceremedim. Mutluluğu buldum da şikayet mi ettim? Annem sarışınlardan uzak dur, sarışınlara bulaşma demişti, dinlemedim. Eşim sarışındı." dedi.

ALKOLÜN DOZUNU KAÇIRDI, MEKANDAN TEKERLEKLİ SANDALYE İLE ÇIKTI

MS hastalığı ile mücadele eden Serdar Ortaç, kullanmaması gerekirken alkol aldı. Sahneye ilk çıktığında tek başına ayakta durabilen Serdar Ortaç, kısa süre sonra sadece dansçılarına ve sandalyeye tutunarak ayakta durabildi. Sahne programını bitirdikten sonra kulise geçen Serdar Ortaç için tekerlekli sandalye getirildi.