FBI istatistikleri seri katili burçların listesini açıkladı! İlk sırada öyle bir isim var ki...

FBI istatistikleri seri katillerin burcunu açıkladı. Soğukkanlı ve gelgitli duygu durumlarıyla listenin başını Yengeçler oluşturuyor. Peki azılı suçları işleyen insanların burçları neler? İşte tam liste...

12 burcun en tehlikesi kim diye merak ediyorsanız haberimizi mutlaka okuyun. Dünya üzerindeki en tehlikeli burç kim? Hangi burç melek yüzlü şeytan? İşte yanıtı...

EN TEHLİKELİ BURÇLARIN SIRALAMASI

1) Yengeç

İnanılır gibi değil ama zodyağın suç makinesi Yengeç burcu. Ruh hali değişimlerinden olsa gerek, kıskançlık duygusu olsa gerek, iyice cinayete meyillilermiş. Şiddette meyilleri de olan Yengeç burcu mensupları, FBI istatistiklerinde en tehlikeli burç olarak görülüyorlar.

2) Akrep

İkincilik ödülünü Akrep burcu mensuplarına veriyoruz. Resmen psikopatlar. Sadist cinayetlerin ağa babası Akrep burcundan çıkmaymış. Hatta FBI'a göre, çoğu seri katil de bu burca mensup.

3) Yay

Suç dosyasında üçüncü sıra Yay burcuna ait. Öyle ufak tefek suçlarla pek işleri yok; daha çok büyük suçların ve cinayetlerin peşindeler. Şimdi bu burca mensup ünlüleri sayalım; konuyu kavrayalım; Stalin, Pablo Escobar, Ted Bundy gibi isimler bu burca mensup. Seri katillerin psikolojik problemleri az çok bilinirken, bu burcun mensuplarının da kendilerini lider olarak gördükleri biliniyor.

4) Boğa

Boğa burcu mensupları genel olarak da aşırı sinirli olmalarıyla biliniyorlar. İş suça geldiğinde de, daha çok sahteciliğe ve cinayete meyilleri var. Cinayet işlemek için çok da mantıklı gerekçeleri var, o da lükse ve paraya olan düşkünlükleri.

5) Koç

Listede tehlike sıralamasına doğru ilerlerken karşılaştığımız bir sonraki burcumuz Koç. Bu burcun mensupları aslında o kadar da tehlikeli değil ama azıcık kaçıklar. Başlarına ne geliyorsa sinirlerinden geliyor. Suça karışmalarını istemiyorsanız sinirlendirdiğiniz bir Koç mensubundan uzak durun ve siniri geçene kadar bekleyin, FBI raporlarına göre işledikleri suçların çoğu öfke kaynaklı. Yine de bu durum onları listenin sonuna atamamış elbette ki.

6) Oğlak

Listede insan öldürme suçundan dolayı dosyası kabarık olan burçlardan biri de Oğlak burcu. Genel olarak katilleri seri katil olsa da, seri katillere baktığımızda bu ayda doğan çok da fazla değil. Yine de epey tehlikeli olmalarıyla biliniyorlar, bizden söylemesi. Listede, organize suçlar konusunda da dosyaları hayli şişkin.

7) Balık

Balık burçlarıyla ilgili bildiğiniz her şeyi unutun çünkü bütün sempatikliklerini unutturan bir suç dosyaları var. Seri katiller burada da mevcut. Aileen Wuornos, Katil Palyaço ve Richard Ramirez bu burca mensup. Balık burçları madde bağımlılıklarına meyilli olduklarından genellikle olağanüstü suçlara ve cinayetlere karışırlar.

8) Terazi

Terazi burcu mensupları genelde kibar, adil ve sabırlı olmalarıyla biliniyorlar ama iş cinayete geldiğinde Aslan burcu mensuplarından birazcık daha elverişliler diyebiliriz. Şiddete meyilleri de var aynı zamanda.

9) Başak

Başaklar tehlikeli olarak kabul edilebilirler. Ancak, cinayet yerine daha çok sahtecilik ve hackerlık gibi hırsızlık suçlarıyla meşhurlar.

10) Aslan

Aslan burcu deyince şöyle kabarık bir dosya bekliyorsunuzdur ama yanılıyorsunuz, Aslan burçlarının aslanlığı adındaymış. Söz konusu suç dünyası olunca bildiğiniz kedi kendileri.

11) Kova

Kova burçlarının sarsılmaz egosu herkesin malumu. Ayrıca adalete olan düşkünlükleri de çok sağlam. FBI'a göre en tehlikesiz ikinci burç, işledikleri suçları da genelde adalet için, intikam için işliyorlar.

Suç dosyalarının kabarık olmaması suç işlemedikleri anlamına gelmeyebilir. Belki çok zekilerdir, arkalarında delil bırakmıyorlardır. Yakalanmıyorlardır, belli mi olur?

12) İkizler

Haklarında çok şey konuşuldu ama burçlar aleminin en az tehlikeli burcu da İkizler oldu. İkizler burcunun elini neredeyse hiç kana bulamadığını görüyoruz. İnsanların canlarını yakmak yerine, öldüresiye konuşmayı tercih ediyorlarmış