Fatih Ürek, Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Deha Bilimlier'e sert çıktı: Evliyken yaptıysa terbiyesizlik

Fatih Ürek, katıldığı ''Nalan'' filminin galasında Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier'in aşk yaşadığı iddiaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fatih Ürek, ''Beni hiç ilgilendirmez. Gidip kafalarını vursunlar, saçma sapan bir şey zaten... Evliyken böyle bir şey yaptıysa terbiyesizlik olmuştur. Ama zannetmiyorum, Gülşah aklı başında bir kızdır.'' dedi.

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, geçtiğimiz akşam "Nalan" filminin galasına katıldı. Ürek, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Deha Bilimlier ve Gülşah Saraçoğlu'nun aşk yaşadığı iddiası sorulan Fatih Ürek, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ürek, şunları söyledi:

Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'den muhabirlere tepki: Bir saattir peşimdesiniz, tedirgin olduk

"Beni hiç ilgilendirmez. Gidip kafalarını vursunlar, saçma sapan bir şey zaten... Evliyken böyle bir şey yaptıysa terbiyesizlik olmuştur.

Buse Varol, Alişan sorusunu duyunca şoke oldu: Kocadan zengin olmak nasıl?

Ama zannetmiyorum, Gülşah aklı başında bir kızdır. Sadece muhabbet ettik demiş ama ilk baştaki açıklamaları çelişki yarattı, o yüzden böyle bir şey oldu."

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kavgası bitmedi! ATV'den milyonluk dava

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk'le yakınlaştığı iddia edilen Serkay Tütüncü ilk kez konuştu! Bakın neler söyledi

Güzelliği genlerinden geliyor... İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'ın ablasını görenler hayran kaldı