Dini, dualı, ayetli, hadisli Kurban Bayramı resimli mesaj seçenekleri tıkla, indir! Farklı, yeni KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2023 burada!

Dualı, ayetli, hadisli Kurban Bayramı resimli mesaj seçenekleri yoğun olarak araştırılıyor. Kurban Bayramı 28 Haziran'da başlayacak, 1 Temmuz'da sona erecek. Bayramda akraba ziyaretlerinin yanı sıra mesaj göndererek ya da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak yakınlarının bayramını kutlamak isteyenler aramalarını hızlandırdı. İşte yeni ve farklı KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2023...

Kurban Bayramı'nın 1. günü yarın idrak ediliyor. Kurban Bayramı bu sene de dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlar tarafından kutlanacak. Bayramın gereği gibi kutlanması sevap sayılır. Her bayram günü, Müslümanlar erken kalkarlar ve güneş doğmadan önce sabah namazı sonrası bayram namazı için camilerde bir araya gelirler. Bayramda akraba ve aile ziyaretleri yapılır. Sosyal medya hesabından da cümle İslam aleminin bu mübarek günlerini tebrik etmek isteyenler aramalarını hızlandırdı. İşte dini, dualı, ayetli, hadisli Kurban Bayramı resimli mesaj seçenekleri...

RESİMLİ, YAZILI, KISA, UZUN KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

Kurban Bayramı'nın coşkusunu sevdiklerinizle birlikte paylaşmanız, kalplerin birbirine yakınlaştığı, dostluk ve sevgi bağlarının güçlendiği anlamlı bir bayram geçirmenizi dilerim. Bayramınız mübarek olsun!

Sahih hadis kaynaklarında yer alan rivayetlerde, Hz. Peygamber (s.a.s.), kurban bayramında Allah katında en sevimli ibadetin kurban kesmek olduğunu, kurbanın kesilir kesilmez Allah katında makbul olacağını ve kurban edilen hayvanın boynuzu, tırnağı da dâhil olmak üzere her şeyinin kişinin hayır hanesine yazılacağını ifade edip; bu ibadetin Allah rızası için yapılmasını tavsiye etmiştir. Hayırlı Bayramlar dilerim.

Kurban Bayramı'nın bereketi ve hoşgörüsüyle dolu günlerinde, tüm dualarınızın kabul olmasını ve yüreğinizdeki sevgiyle dolup taşmanızı dilerim. Bayramınız mübarek olsun!

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınız yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun!

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız..

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...

Paylaşmak beraberinde insanı değerleri de yükseltir. Paylaşmak bayramlarımıza anlam katan kadim duyguların başında geliyor. Bu duyguyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Nice yıllarda sağlıkla buluşacağımız bayramlarımız olsun.

Manevi iklimi gönül dünyamızda yaşatan kurban bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyor, size ve ailenize hayır ve güzellikler diliyorum.

Bir tebessüm, biraz sevgi ve paylaşma heyecanı ile değişir dünya. Bayramlarımız tüm İslam coğrafyasına hayır ve güzellikler getirsin. Biraz tebessüm, biraz sevgi ve paylaşma heyecanı ile... Sevgiler.

Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar...

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. bayram mesajları kurban bayramı mesajları