Evrim Alasya'nın babası kim? Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında?

Evrim Alasya hakkında ortaya çıkan iddiaların ardından internet üzerinden araştırmalar hız kazandı. Oyuncu, şu sıralar Kızılcık Şerbeti dizisinde başrolde yer alıyor. Peki, Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında? Evrim Alasya'nın babası kim?

Evrim Alasya ve Kızılcık Şerbeti dizisinin yönetmeni arasında sette tartıştığı iddia edildi. Henüz konu hakkında resmi bir bilgi bulunmazken, Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında? Evrim Alasya'nın babası kim? soruları merak konusu oldu.

EVRİM ALASYA KİMDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda başlamıştır. Birçok farklı projede yer alan Alasya, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yakalamıştır.

EVRİM ALASYA BABASI KİM?

İZMİR Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Süleyman Alasya, 2014 yılında yaşamını yitirdi. İzmir'de doğan Süleyman Alasya, mesleğe 1983 yılında Hürriyet Gazetesi spor servisinde başladı. 2001 yılına kadar Hürriyet Gazetesi İzmir bürosunda spor muhabiri ve köşe yazarı olarak görev yapan Alasya, Yeni Asır, Haber Ekspres ve Yenigün gazetelerinde görev aldı. SKY TV ve Kanal 35'te futbol programları yaptı. İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği ve Türkiye Spor Yazarları Derneği üyesi olan Alasya, son olarak 9 Eylül Gazetesi'nde spor köşe yazarlığı yapıyordu. Alasya, Kanal 35 televizyonunda da 'Futbol Yorum' programını hazırlayıp, sunuyordu.