Evlilik Hakkında Her Şey hayranlarına kötü haber! Gökçe Bahadır koronavirüse yakalandı

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hayranlarını üzen haber geldi. Fox TV'de ekrana getirilen dizide Azra rolünü canlandıran Gökçe Bahadır koronavirüse yakalandı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümü ise önümüzdeki hafta yayınlanmayacak.

Fox Tv'de yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren çok sevilen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin setinde koronavirüs paniği yaşandı. Sette korona vakasının olması nedeniyle set durduruldu, yeni bölümün yayını ertelendi.

Özge Yağız'dan hayranlarını mest eden ayna pozu! Doğal güzelliğini konuşturdu

Dizide Azra karakterini canlandıran Gökçe Bahadır'ın koronavirüse yakalanması ise hem dizinin hem de oyuncunun hayranları için şoke eden üzücü bir haber oldu.

Kenan İmirzalıoğlu 'Rahmetli oldu' gafıyla gündem olmuştu! Skandal açıklamaya Arif Şentürk'ten yanıt geldi

Birsen Altuntaş'ın sosyal medya hesabından aktardığı habere göre, dün akşam Fox tarafından Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için bir duyuru yapıldı. MF Yapım imzalı sevilen dizinin önümüzdeki hafta ekrana gelmeyeceği açıklandı.

Burcu Özberk'in siyah elbiseli pozlarına beğeni yağdı

Duyuru şu ifadelere yer verildi:

"Evlilik Hakkında Her Şey dizimizin setinde görülen Covid vakası nedeniyle sizlerden bir hafta ayrı kalacak olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. 21 Aralık Salı 20.00 itibarıyla her Salı buluşmak üzere!"

Öte yandan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrol oyuncusu olan ve Azra karakterini canlandıran Gökçe Bahadır'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.