12 Mayıs evde bakım maaşı yatan iller hangisi? Evde bakım maaşı yattı mı?

Evde bakım maaşı yatan iller listesi araştırılıyor. 2022 Ocak ayında yapılan son zam ile 2.292 TL olan evde bakım maaşı, her ayın başında veriliyor. Peki, evde bakım maaşı yattı mı? 12 Mayıs evde bakım maaşı yatan iller hangisi?

Evde bakım maaşı yattı mı, sorusu yoğun olarak araştırılan konulardan oluyor. Evde bakıma muhtaç yaşlı, engelli ve hastaların bakımı için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ödemeler yapılıyor. Evde bakım maaşı yattı mı? 12 Mayıs evde bakım maaşı yatan iller hangisi?

EVDE BAKIM MAAŞI YATTI MI?

Evde bakım maaşı yatan iller listesi henüz belli olmadı. Evde bakım maaşı, her ayın 15'i ile 30'u arasında gerçekleştiriliyor.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Evde bakım aylığı ödemelerinin hesabınıza yatıp yatmadığını e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numaranız ile e-Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve tıklayın. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar ulaşabilirsiniz. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında bulunur.

SMS İLE SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Maaşlarınızı Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e sms atarak sorgulayabilirsiniz. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 sms ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir. Ziraat Bankası sms kodu ile her ay bakiyenizi takip edebilirsiniz.