25 yıllık ev kadınları emeklilik başvurusu nasıl yapılacak? Ev hanımlarına emeklilik şartları neler?

Ev hanımlarına emeklilik konusu gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün katıldığı televizyon programında müjdeli haberi duyurdu. Ev hanımlarına yönelik planlarının da bulunduğuna dikkat çekti. Peki ama Ev hanımlarına emeklilik şartları neler? 25 yıllık ev kadınları emeklilik başvurusu nasıl yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı televizyon programında ev kadınlarına emeklilik müjdesinden bahsetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ev hanımlarına özel sigortalılık adımlarımız olacak." şeklinde açıklama yaptı. Ev hanımlarına emeklilik şartları neler? 25 yıllık ev kadınları emeklilik başvurusu nasıl yapılacak?

EV HANIMLARINA EMEKLİLİK ŞARTLARI NELER?

Ev hanımlarına emeklilik şartları henüz belli değil. Detaylar gelince haberimize ekleme yapacağız.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MÜJDELİ HABER!

Ev hanımlarına yönelik planları olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ev hanımlarına özel sigortalılık adımlarımız olacak. Ev hanımlarının primlerinin bir kısmını devlet olarak biz ödeyeceğiz." dedi.

Aile yapısının korunması konusuna da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları açıklamalarda bulundu:

"Aile bizim kutsalımız ve değerimiz. Anayasal değişiklik yapacak kadar bu konuya sahip çıkacağız. Bu alandaki kazanımlardan geri gitmek mümkün değil. Biz sapkın akımların ülkemizde varlık göstermesine izin vermeyeceğiz. Biz bunları yaparken Kemal efendi milleti kandırmaya çalışıyor. Kendi partisinde tacize uğramış kadınları savunmakla işe başlayabilir. Onlar bize bu konuda söz söyleyemez."