Eti çikolatalı gofret çekilişine nasıl katılabilirim? Eti çikolatalı gofret çekilişi ne zaman?

Eti çikolatalı gofret çekilişine katılım sağlamak isteyenler araştırmalara başladı. Kampanyalı paketinin içindeki çekiliş koduyla dilediğin hediyenin çekilişine katılabilirsin. Peki, Eti çikolatalı gofret çekilişi ne zaman? Eti çikolatalı gofret çekilişine nasıl katılabilirim?

Eti çikolatalı gofret çekilişi için araştırmalar yapılıyor. Kampanyalı Eti Çikolatalı Gofret paketlerinin içinden çıkan kodla çekilişe katılmak çok kolay. Çekiliş sonucunda 10 adet Apple ıPhone 13, Apple Akıllı Saat & Kulaklık ya da Samsung 55" 4KSmart TV kazanma şansı sizleri bekliyor. Eti çikolatalı gofret çekilişi ne zaman? Eti çikolatalı gofret çekilişine nasıl katılabilirim?

ETİ ÇİKOLATALI GOFRET ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Bu kampanya 01.09.2022 (00:01) – 31.12.2022 (23:59) tarihleri arasında gerçekleşmektedir.

Çekilişler; 12.01.2023 tarihinde 10 adet Samsung Q55" Q70T QLED 4K UHD Smart TV ikramiyesi için saat 10:30'da, 10 adet Apple iPhone 13 128 GB ikramiyesi için saat 11:00'da, 10 adet Apple Watch 7 41 mm ve Apple AirPods Pro ikramiyesi için saat 11:30'da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

ETİ ÇİKOLATALI GOFRET ÇEKİLİŞİNE NASIL KATILABİLİRİM?

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarında promosyonlu Eti Çikolatalı Gofret ürünü satın alarak paketin içerisinde yer alan şifreyi www.citirhediyeler.com internet adresindeki çekilişine katılmak istediği ikramiyenin formuna ad-soyad, adres ve GSM no bilgileri ile giren tüm kullanıcılar çekilişe katılacaklardır. Katılımlarda şifre, ad soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olan kişilere çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğunda olacaktır.

ÇEKİLİŞLERİN SONUCUNU NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Çekilişlerin sonuçları 18.01.2023 tarihinde www.citirhediyeler.com adresinde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden ETİ GIDA Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumlu olmayacaktır. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir.