Esra Erol'un yıllar önce oynadığı dizi ortaya çıktı! Rolü çok fena

ATV'de ekrana getirilen Esra Erol'da programıyla hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Esra Erol'un yıllar önce Kanal 7'de ekrana getirilen Kalp Gözü adlı dizide rol aldığı ortaya çıktı. Kalp Gözü dizisinde Esra Erol'un kocasını aldatan bir kadını canlandırması herkesi şaşırttı. Erol, sosyal medyada gündem oldu.

İzdivaç programları ile uzun yıllar boyunca ekranlarda yer alan Esra Erol, sevilen isimler arasında yazdırdı. Esra Erol, evlilik programlarının yayından kaldırılması ile Esra Erol'da programı ile farklı bir formatla ekran macerasına devam ediyor.

ESRA EROL'UN YILLAR ÖNCE OYNADIĞI DİZİ ORTAYA ÇIKTI

Hafta için her gün izleyici karşısına çıkan ünlü sunucu Erol'un bir dönem Kanal 7'de yayınlanmış olan Kalp Gözü adlı dizide rol aldığı ortaya çıktı. Erol'un bu dizide canlandırdığı rol, çok dikkat çekti. Erol'un dizide kocasını aldatan ve çeşitli oyunlar çeviren 'Aysel' adlı kadını oynadığı görüldü.

Ünlü sunucunun daha önce Cennet Mahallesi'nde rol aldığı ortaya çıkmıştı. Ancak Erol'un Kalp Gözü adlı dizide böyle bir rolü canlandırdığını duyan hayranları şaşkınlık yaşadı. Konuyla ilgili çok sayıda da yorumda bulunuldu.