Esra Erol 29 Eylül 2022 programı canlı izle! Esra Erol dünkü bölüm izle!

Atv ekranının sevilen yüzü Esra Erol, her gün canlı yayın ile izleyicilerinin karşısına geçiyor. Birbirinden ilginç ve çarpıcı konu ve konukları ağırlayan Esra Erol'da hafta içi her gün izleyicisi ile buluşuyor. Esra Erol'da programına Fatma ve annesi Melahat Oruç yeniden katıldı. Fatma'nın son hali ve anlattıkları izleyen herkesi şaşkına çevirdi...

Atv'nin büyük bir ilgi ile izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da da heyecan dolu dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl da Esra Erol'a katılan ve yardım isteyen Fatma, yeniden programa geldi ve ünlü sunucudan yardım istedi. Esra Erol 29 Eylül 2022 programı canlı izleme linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

ESRA EROL 29 EYLÜL 2022 PROGRAMI İZLE!

Geçtiğimiz Temmuz ayında doğum yapan Fatma, yaşadığı korkunç anları ve kimden, neden şiddet gördüğünü Esra Erol canlı yayınında anlattı. Fatma'nın son hali ise herkesi derinden üzdü.

Doğum yapan Fatma, eşinin kendisini Önay'la aldattığını ve Ahmet'in sevgilisinin hamile olduğunu söyledi. İlişkileri daha da kötüye giden çift, boşanmak istediklerini Erol'a iletti.

Dün de yayına gelen Fatma ve annesi 2.5 aylık bebeğin hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Melahat Oruç, bebeğin doğduğundan beri yıkanmadığını ve bu nedenle de ayağından mikrop kaptını söyledi. Oruç "Eti kopmuş" ifadesini kullandı.

Bu üzen gelişmenin ardından da anne Melahat ve Fatma, DNA testi talep etti. "Çocuk Ahmet'ten mi?" konusu yeniden gündeme geldi.