Esra Erol açtı ağzını yumdu gözünü! ''O kadar iğrenç o kadar aşağılık bir insansın ki!''

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da hafta içi her gün ekrana geliyor. Farklı konuların ele alındığı programda ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yılda Esra Erol'un programına katılan Fatma, Ahmet ile boşandıktan sonra yeniden canlı yayına katıldı. Engelli Fatma'nın yaşadıkları herkesi derinden etkilemişti. Dün yayımlanan canlı yayında Fatma'nın eski eşi Ahmet'in açıklamalarının ardından Esra Erol çılgına döndü.

Fatma'nın eski eşi Ahmet'in açıklamaları dün Esra Erol'da programına damga vurdu. Geçen yılda programa katılan engelli Fatma'nın yaşadıklarını tüm Türkiye'de konuşmuştu. Esra Erol ve ekibinin çabalarının ardından Fatma ve Ahmet boşanmıştı. Dün canlı yayına katılan Ahmet, yaptığı açıklamalarla ünlü sunucuyu çilden çıkardı. Bu söylere kayıtsız kalamayan Esra Erol açtı ağzını yumdu gözünü...

AHMET'TEN ESRA EROL'A SERT ÇIKIŞ

Esra Erol'a, "Benimle inat etmeyin. Eğer benimle inat giderseniz Fatma'yı da Önay'ı da Gülşah'ı da alırım, üçünü de alırım... Boşadın bizi, uğraşma benimle" ifadelerini kullandı.

ESRA EROL ÇILGINA DÖNDÜ!

Ünlü sunucu Fatma'nın eski eşi Ahmet'in açıklamalarının ardından sinirlendi. Esra Erol, "O kadar iğrenç o kadar aşağılık bir insansın ki! Bunu söyleyebiliyorsun! Hadi defol! Sabrımı ve sinirimi korumaya çalışıyorum! Yine hayatına bir kadınla başlayıp hayatındaki kadınları mağdur eden bir adam!" dedi.

SEVİNDİREN GELİŞME!

Programda Fatma'nın bebeğinin DNA raporu duyuruldu. Raporda bebeğin babasının Ahmet olduğu açıklandı.

ESRA EROL'DA FATMA KİMDİR?

Esra Erol'da programında canlı yayına çıkan Fatma, Melahat Oruç'un kızıdır. Fatma henüz 19 yaşındadır. Zihinsel engelli olduğu bilinen Fatma'nın evlendirildiği iddia edildi.