Esra Erol 12 Ekim 2022 canlı izle! Esra Erol dünkü bölüm kesintisiz izle!

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgi ile takip edilen programı Esra Erol'da da heyecanlı dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Esra Erol'a katılan 43 yaşındaki Melek Karadağ, yedinci kocası Şerafettin'le boşanma kararı aldığını açıkladı. Melek Hanım, geçtiğimiz hafta çok sevdiği ve büyük aşk yaşadığı kocasından ayrılmak istediğini söyledi.

Atv ekranının sevilen yüzü Esra Erol, her gün canlı yayın ile izleyicilerinin karşısına geçiyor. Birbirinden ilginç ve çarpıcı konu ve konukları ağırlayan Esra Erol'da hafta içi her gün 16.00'da atv'de seyircisinin karşısına çıkıyor. Esra Erol 12 Ekim 2022 canlı yayın izleme linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz..

ESRA EROL 12 EKİM 2022 CANLI İZLE!

Esra Erol'da 43 yaşındaki Melek, otobüs durağında tanışıp evlendiği 78 yaşındaki Şerafettin Amca'yla aralarının çocukları tarafından bozulduğunu dile getirdi. Melek Hanım, Şerafettin Amca'dan ayrılmak istemediğini dile getirerek Esra Erol'dan yardım istedi.

Bu isteği geri çevirmeyen Esra Erol, Şerafettin Amca'yı canlı yayına getirdi. Çift, canlı yayında karşı karşıya geldi.

Şerafettin Amca, "Arkadaşlarımla kahvede otururken gözlerimi kapattı arkadaşlarıma da 'bu benim kocam' dedi. Bu kadın yüzünden uzaklaştırma aldım. Uzaklaştırma kararını ihlal edince onun yüzünden 3 gün cezaevinde yattım. Ayrıca bir de Melek evlendiği ilk gün eski kocasının fotoğrafını evimize koydu" diye konuşmuştu.

Ancak hafta boyunca yaşananlar pek de Melek Hanım'ın umduğu gibi gitmedi ve çift boşanmaya karar verdi. Melek Hanım ve Şerafettin Amca sonunda boşandı.