Eşler arasındaki tartışmada kan aktı! İlk ifadesi ortaya çıktı

Malatya'da eşi Tolunay Şimşek'i sırtından 8 kez bıçaklayarak öldüren eşi Eda Şimşek'in ilk ifadesi ortaya çıktı. Tolunay Şimşek ile aralarında aile içi geçimsizliğin olduğunu ve öldürmek istemediğini söyleyen Eda Şimşek tutuklanarak cezaevine gönderildi

Hikmet Karamahmutoğlu

Malatya'da, 29 yaşındaki eşi Tolunay Şimşek'i, sırtından 8 kez bıçaklayarak öldüren aynı yaştaki eşi Eda Şimşek'in ilk ifadesi ortaya çıktı. Şimşek ifadesinde, 2021 yılında severek evlendiği Tolunay Şimşek ile daha sonra aralarında aile içi geçimsizliğin olduğunu ve öldürmek istemediğini söylediği öğrenildi. Katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde olay, önceki gece saat: 22.30 sıralarında, Beydağı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tolunay Şimşek (29) ile eşi Eda Şimşek (29) arasında tartışma çıktı.

SIRTINDAN 8 KEZ BIÇAKLADI

DHA ve İHA'da yer alan habere göre; tartışmanın büyümesi üzerine Eda Şimşek, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşi Tolunay Şimşek'i, sırtından 8 kez bıçakladı.

HASTANEYE KALDIRILDI KURTARILAMADI

Komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Tolunay Şimşek, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Şimşek'in cenazesi, adli tıp kurumunda yapılan işlemlerin ardından dün öğle saatlerinde şehir mezarlığında defnedildi. Suç aletiyle birlikte gözaltına alınan Eda Şimşek, polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"2021'DE SEVEREK EVLENDİK"

Eda Şimşek'in, sorgusunda 2021 yılında severek evlendiği Tolunay Şimşek ile daha sonra aralarında aile içi geçimsizliğin olduğunu ve öldürmek istemediğini söylediği öğrenildi.