Kısa, farklı Ramazan Bayramı kutlama mesajları | Eşe, nişanlıya, sözlüye, sevgiliye bayram mesajları

Eşe, nişanlıya, sözlüye, sevgiliye bayram mesajları milyonlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bugün Ramazan Bayramı'nın ilk günü büyük bir sevinçle kutlanıyor. Ramazan ayını bitirmenin ve bir bayrama daha kavuşmanın huzuruna erişenler Ramazan Bayramı tebrik ve kutlama mesajlarını araştırmaya başladı. Eşine, nişanlısına, sözlüsüne ve sevgilisine mesaj göndermek isteyenler için farklı mesaj seçeneklerini derledik...

Bugün Müslüman aleminin bayramlarından biri olan Ramazan Bayramı kutlanıyor. Ramazan Bayramı'nın ilk günü vatandaşlar bayram namazında camilere akın etti, ardından bayramlaşmak için akraba ziyaretlerine başlandı. Bayramda eşinden, nişanlısından ya da sözlüsünden ayrı olanlar, ziyaretine gidemeyenler ise duygularını paylaşmak için mesaj seçeneklerini araştırmaya başladı. İşte eşe, nişanlıya, sözlüye, sevgiliye bayram mesajları...

EŞE, NİŞANLIYA, SÖZLÜYE, SEVGİLİYE BAYRAM MESAJLARI

EŞE BAYRAM MESAJLARI

Canım Eşim, bu özel günde sizinle birlikte olamamanın üzüntüsünü yüreğimde hissediyorum. Ancak dualarımız bir olsun, kalbimiz hep birlikte. Bayramınız kutlu olsun, sevgili eşim.

Eşim, her zaman benim yanımda olduğunuz hissi beni mutlu ediyor. Uzakta olsak da dualarımız birlikte. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum, sevgili eşim.

Sevgili Eşim, uzakta olmamız bizi ayıramaz, çünkü kalbimizdeki sevgi sonsuzdur. Dualarımız bir olsun, bayramınız huzurlu ve mutlu geçsin. Sevgilerimle.

Canım Eşim, sizinle olamamanın üzüntüsünü kalbimde hissediyorum. Ancak dualarımız bir olsun, bu bayramda da sizinle. Bayramınız kutlu olsun, en değerlim.

Eşim, sizin sevginiz ve desteğiniz benim için her şeyden değerli. Bu bayramda da dualarımız birlikte, kalbimiz hep yan yana. Sevgilerimle, bayramınız kutlu olsun.

SEVGİLİYE VE SÖZLÜYE BAYRAM MESAJLARI

Sevgilim, bu bayramda seninle olamamanın üzüntüsünü yüreğimde hissediyorum. Ancak dualarımız bir olsun, kalbimiz hep birlikte. Bayramın kutlu olsun, seni seviyorum.

Aşkım, her zaman seninle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Uzakta olsak da kalbimiz bir. Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, seni çok özlüyorum.

Sevgilim, bu özel günde seninle olamamanın özlemini yaşıyorum. Ancak biliyorum ki dualarımız birlikte. Bayramın kutlu olsun, sevgilim. Seni çok seviyorum.

Canımın içi, senin varlığın her günümü aydınlatıyor. Bu bayramda da seninle olamamanın burukluğunu hissediyorum, ancak dualarımız bir olsun. Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Sevgilim, seninle geçirdiğim her an benim için özel. Uzakta olsam da dualarım seninle. Bayramını kutluyor, en kısa zamanda seninle olmayı diliyorum. Seni seviyorum.

NİŞANLIYA BAYRAM MESAJLARI

Nişanlım, bu bayramda seninle olmanın heyecanını kalbimde hissediyorum. Seninle geçireceğimiz nice bayramlara. Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, seni sevgiyle kucaklıyorum.

Canım Nişanlım, seninle geçirdiğimiz her an özel ve değerli. Uzakta olsak da kalbimiz bir. Bayramın kutlu olsun, seni çok özlüyorum.

Aşkım, seninle geçireceğimiz bayramları hayal ederken bile kalbim huzur dolu. Seninle her anım özel. Bayramını kutluyor, en kısa zamanda seninle olmayı diliyorum. Seni seviyorum.

Nişanlım, senin varlığın her günümü aydınlatıyor. Bu bayramda da seninle olamamanın burukluğunu hissediyorum, ancak dualarımız bir olsun. Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Sevgilim, seninle olacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Bu bayramda da senin sevgin ve dualarınla mutlu olacağım. Bayramını kutluyor, seni her zaman sevdiğimi bilmeni istiyorum.