Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi O Kız iyi bir başlangıç yaptı! O Kız dizisinin reytingleri nasıl?

Yeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan O Kız dizisi dün akşam yayın hayatına merhaba dedi. Yönetmenliğini Özlem Günhan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dizi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile büyük beğeni topladı. Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi O Kız iyi bir başlangıç yaptı...

Kanal D'nin yeni dizisi O Kız dün akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları'nın paylaştığı dizi reyting listesine iyi yerden giriş yaptı. Peki, O Kız dizisinin reytingleri nasıl? İşte tüm merak edilenler...

O Kız dizisi tüm kişiler kategorisinde ikincilik ile reyting listesine başarılı bir giriş yaptı. ABC1'de günü üçüncü bitiren ve AB grubunda ise dördüncülük elde eden dizi için bu sonuçlar oldukça iyi. Dizi bu oranları koruyabilir yada biraz daha yükseltebilir ise bu sezonun etkili yapımlarından birisi olma şansı yakalayabilir.

21 Eylül 2022 reyting sonuçları açıklandı! Dünün reyting sonuçları nasıl? İşte tüm detaylar!

Farklı hikayesi ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran O Kız dizisinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı. Erkan Petekkaya ve Dilin Döğer'in hayat verdiği baba kız hikayesiyle izleyicilere duygu dolu anlar yaşatıldı. Erkan Petekkaya O Kız'da, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun zekasına sahip Kadir karakterine hayat verirken, Dilin Döğer ise ağır sorumluluklarla dolu küçük dünyasında kendi halinde yaşayan Zeynep karakteri ile izleyici karşısına çıktı.

Yönetmenliğini Özlem Günhan'ın üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise; Erkan Petekkaya(Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.