Enis Yavuz Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Enis Yavuz Yıldırım CTE Genel Müdürü oldu!

Enis Yavuz Yıldırım CTE Genel Müdürü oldu. Dünkü Resmi Gazete'de yer alan karara göre Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne Enis Yavuz Yıldırım atandı. Enis Yavuz Yıldırım ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Enis Yavuz Yıldırım kimdir, kaç yaşında?

Enis Yavuz Yıldırım, Resmi Gazete'de yer alan karara göre Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne atandı. Enis Yavuz Yıldırım ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Enis Yavuz Yıldırım kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilenler...

ENİS YAVUZ YILDIRIM KİMDİR?

Enis Yavuz Yıldırım 1968 yılında Elazığ'da hayata gelmiştir. Eğitim yaşantısının ilk yıllarını Elazığ'da bitiren Yıldırım , ardından 1990 yılında , Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Sonrasında 1991 ile 93 yılları içerisinde Elazığ Adliyesinde hakimlik savcılık stajını gerçekleştirdi. Akabinde önce Diyarbakır'ın Hani İlçesinde hakimlik yaptı. Daha sonra Afyonkarahisar Şuhut İlçesi'nde hakimlik yaptı. Sivas Divriğği İlçesi'nde Cumhuriyet Savcısı olarak gören yapan Yıldırım, daha sonra aşağıdaki görevleri yaptı:

Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı,

Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı

2011 temmuz kararnamesiyle Manisa Cumhuriyet Başsavcılığına atanmıştır.

2013 senesinde CTE Genel Müdürü olarak göreve gelen Yıldırım, 2017 yılına dek ilgili görevi başarı ile yürüttü. Bugün açıklanan kararname ile Yıldırım yeniden CTE Genel Müdürü oldu.

Bugün yayımlanan kararda CTE'nin yanı sıra Adalet Bakanlığı'na da atamalar yapıldı. Adalet Bakanlığındaki açık poziyonlar olan Personel Genel Müdürlüğüne Turan Kuloğlu, Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı görevine Tahir Hırslı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına İbrahim Çetin, Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığına Yusuf Arapoğlu, Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Meral Gökkaya getirildi.