En zenginlere tatil önerisi! 7 tepeli şehir ile çeşme Forbes'ın listesinde: İstanbul etkileyici ideal tatil Çeşme'de

ABD'li Forbes dergisi “2022'de vaktinizi harcayacağınız en iyi 50 yer” listesini yayımladı. Listede yer alan İstanbul için “Dünyanın en etkileyici şehirlerinden biri”, Çeşme için ise “Tatil için ideal” tanımlaması yapıldı.

ENDER TÜRKKAN

Uluslararası seyahat sitesi TripAdvisor, önceki gün, İstanbul'u dünyanın seyahat edilecek en güzel yerleri arasında 8., Avrupa'da ise 4. sırada olduğunu ilan etti. ABD'li Forbes dergisi ise "2022'de vaktinizi harcayacağınız en iyi 50 yer" listesinde mega kent İstanbul ile İzmir'in doğa ve tatil cenneti Çeşme'den övgüyle bahsetti. Caroline Lupini ve Dia Adams tarafından hazırlanan listede İstanbul ve İzmir için şu ifadeler yer aldı:

LEZZETLERE AŞIK OLUN

"Avrupa ile Asya arasındaki sınırı aşan dünyanın en etkileyici şehirlerinden biri İstanbul'dur. Ünlü Ayasofya ve Dolmabahçe Sarayı'nı keşfedin. Tek başına Türk yemekleri, herkesi İstanbul'a âşık etmek için yeterlidir. Türkiye'yi ziyaret etmek ama İstanbul'dan uzakta bir şeyler keşfetmek istiyorsanız Çeşme ve Alaçatı'ya gidin. Çeşme, pırıl pırıl Ege Denizi kıyısında bir plaj tatili için ideal."