En Son Babalar Duyar'ın Burger Ceren'i şaşırttı! İşte Jale Azaklı'nın yıllar sonraki hali

Jale Azaklı; Levent Ülgen, Hatice Aslan ve Ali Sunal gibi isimlerle birlikte, ''En Son Babalar Duyar'' dizisinde rol alıyordu. Ayrıca En Son Babalar Duyar dizisi sona erdiğinden dolayı, Jale Azaklı'nın da yıllar sonraki hali merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Bir dönem pek çok kişinin severek izlediği diziler arasında yer alan En Son Babalar Duyar; Jale Azaklı, Hatice Aslan, Ali Sunal ve Levent Ülgen gibi isimlerle gündeme gelebiliyordu. Ancak En Son Babalar Duyar dizisi sona erdiğinden dolayı, Jale Azaklı'nın da son hali sevenleri tarafından merak edilebiliyor.

EN SON BABALAR DUYAR'IN BURGER CEREN'İ ŞAŞIRTTI

Jale Azaklı birçok kişinin hafızasında En Son Babalar Duyar dizisinde canlandırdığı, ''Burger Ceren'' karakteri ile hatırlanabiliyor. Nitekim ünlü oyuncu şimdilerde 28 yaşında.

En Son Babalar Duyar dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Jale Azaklı'nın da görünümünde değişiklikler görülebiliyor. Ayrıca Jale Azaklı'yı En Son Babalar Duyar dizisinden hatırlayan ve yıllar sonraki halini ilk kez gören pek çok insan şaşırabiliyorlar.

JALE AZAKLI'NIN YILLAR SONRAKİ HALİ

Ali Sunal, Levent Ülgen ve Hatice Aslan gibi isimlerle birlikte En Son Babalar Duyar dizisinde rol alan Jale Azaklı, yıllar sonraki hali ile merak edilebiliyor. İşte En Son Babalar Duyar dizisinin Burger Ceren'i, Jale Azaklı'nın yıllar sonraki hali;

Akasya Durağı'nın Can'ı şaşırttı! İşte Erimşah Bora'nın yıllar sonraki hali