En Son Babalar Duyar dizisinin Burger Ceren'i değişimi ile şaşırttı! İşte Jale Azaklı'nın son hali

En Son Babalar Duyar dizisi, 2002 yılında TRT 1 ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Kısa sürede sevilen dizi birçok izleyiciyi adeta ekran başına kilitlemişti. Ayrıca En Son Babalar Duyar dizisinde; Levent Ülgen, Hatice Aslan ve Jale Azaklı gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Jale Azaklı, seneler sonraki hali ile şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Jale Azaklı, Hatice Aslan, Burçak Işımer ve Levent Ülgen gibi isimlerin rol aldığı En Son Babalar Duyar dizisi, 2002 yılında ilk bölümü ile diziseverlerin karşısına çıkmıştı. TRT 1 ekranlarında sevilerek izlenen En Son Babalar Duyar dizisi; durum komedisi, aile ve dram türündeydi. Ayrıca yapımcılığını Mint Prodüksiyon üstleniyordu. Bunun yanı sıra TRT 1 ekranlarında sevilerek izlenen En Son Babalar Duyar dizisi, 2006 yılında final yaptı.

EN SON BABALAR DUYAR DİZİSİNİN BURGER CEREN'İ ŞAŞIRTTI

En Son Babalar Duyar dizisinde, Hatice Aslan ve Levent Ülgen'in yanı sıra dikkat çeken karakterlerden biri, Jale Azaklı'nın canlandırdığı Burger Ceren olarak ön plana çıkabiliyordu. Başarılı oyunculuğu ile birçok izleyicinin beğenisini toplayan Jale Azaklı, son hali ile de pek çok insan tarafından merak ediliyor.

En Son Babalar Duyar dizisi seneler önce final yaptı. Ayrıca aradan geçen yıllarla birlikte Jale Azaklı'nın da görümünde değişiklikler oldu. Bunun sonucunda ise Jale Azaklı'yı Burger Ceren olarak hatırlayan adeta herkes, seneler sonraki değişimini gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

JALE AZAKLI'NIN SENELER SONRAKİ HALİ

Levent Ülgen ve Hatice Aslan gibi isimlerle birlikte En Son Babalar Duyar dizisinde rol alan Jale Azaklı, yıllar sonraki hali ile birçok dizisever tarafından merak ediliyor. İşte En Son Babalar Duyar dizisinin Ceren Burger'i, Jale Azaklı'nın seneler sonraki hali;