En ‘seri katil karakterli' 3 burç! Onlarla ölümüne arkadaş olmaya hazır olun

ABD'de yapılan bir araştırma bazı burçların karakterlerinden dolayı psikopat olma eğilimlerinin fazla olduğu ortaya çıktı. Aslında pamuk gibi görülen bu burçların birden seri katil olma olasılıkları da bir o kadar yüksek. İşte en ‘seri katil karakterli' 3 burç

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Bazı burçların özellikleri yumuşak olmasına rağmen bilinç altılarında korkunç bir dünya vardır. Gösterdikleri sabır ve sakinlik yerini birden kaba tavırlar alabilir. Öte yandan ortalığı kana bulamaya meyilli bu burçlar hakkında FBI bir rapor çıkardı. Seri katillerin çoğunun bu burçlardan oluştuğunu belirten uzmanlar onların yürüyen bir katil olduğunu belirtti.

Aslında bu burçları tetikleyen duyguların olduğunu söyleyen uzmanlar eğer bu burçlarla yakınsanız dikkatli olmanız konusunda uyardı. Suistimal edilme, sabrının sınanması ve en çokta kendilerine ait gizli olayların ulu orta konuşulması onları tetikler.

EN 'SERİ KATİL KARAKTERLİ' 3 BURÇ

BAŞAK BURCU

En psikopat olmaya meyilli olan burçtur. Titiz ve detaycı olmaları iyi bir katil olmalarına bile yarar. Raporda başak burçlarının psikopata meyilli tavırlarını iyimser oldukları zamanlarda da gösterdikleri ortaya çıktı. Ani bir tartışma sırasında çevreye zarar vermesi en büyük kanıttır.

BALIK BURCU

Ağladıklarına bakmayın Balık burçları tam bir hayalperest psikopatlardır. Onlar iç dünyalarında bile zarar gördüklerinde kana bulamaya meyilliler. Dünyanın en seri katil kahramanı Joker ve Palyaço bile balık burcudur. Çok sıra dışı taktiklere sahip olduklarından uzun süre katil olduklarını fark bile etmezsiniz.

OĞLAK BURCU

Kanun ve kurallara uyan bir insan olan oğlak burçları sınırları yıkıldı mı ortalığı kan gölüne çevirirler. Toplum içinde bulunan oğlak burcunun en güzel örneği Dexter dizisindeki doktor olan seri katil olabilir.

Doğuştan kurnaz 3 burç! Bunlarla iş yapmadan 10 defa düşünün