En başarılı kişileri bile yanıltan test! Şüpheli kişiyi bulan Sherlock Holmes'e bile taş çıkartıyor!

Bu zeka oyunu, analitik düşünme becerisine sahip ve ayrıntılara çok dikkat edenler içindir. Zeka oyunları, mantık veya problem çözme becerileri gerektiren bulmacalardır. Genellikle karmaşık sorunları çözme yeteneğinizi test etmek için tasarlanırlar. Paylaşılan testte sizlerden şüpheli iki kişiyi tespit etmeniz isteniyor. Sadece çok yüksek dikkat sahibi olan insanlar şüpheli kişileri hemen bulabiliyor.

Zeka oyunları çözmenin bilişsel becerilerinizi geliştirebileceğini gösteren birçok çalışma var. Bu tarz testler hafızayı, dikkati, konsantrasyonu ve problem çözmeyi aşırı derecede geliştiriyor. Ayrıca yaratıcılığı ve özgüveni de artırıyor. Zeka oyunları oynamanın IQ'nuzu artırabileceğini öne süren bazı araştırmalar bile yer alıyor. Şimdi buna benzer bir paylaşım yapıyoruz ve sizlerden şüpheli iki ismi bulmanızı istiyoruz. Hazırsanız şüphelileri aramaya başlayabiliriz.

ZORLU MÜCADELE BAŞLIYOR

İşte yine görüşünüzü test etmek üzere yepyeni bir zeka oyunu bulduk. Zorlu bir mücadele sizi bekliyor.

2 ŞÜPHELİ VAR

Resimde havalimanında araştırma yaparken bir grup insanla karşılaşıyorsunuz. Herkes bir şeyler ilgileniyor ve aralarında iki şüpheli var.

Havalimanında sıradan insanların arasına karışan şüpheliler var. Peki, bu şüphelileri kısa sürede tespit ettiniz mi? O halde başlayalım.

DEDEKTİFLİK BECERİLERİNİZİ TEST EDİN

Bunu dedektiflik becerilerinizin bir testi olarak kabul edin. Tüm şüpheli kişileri 30 saniye veya daha kısa sürede bulabilirseniz, o zaman harika bir dedektifsiniz.

ŞÜPHELİLERİ TEK TEK SÖYLÜYORUZ

Gazete okuyan adama bakın. Gazeteyi ters tutuyor ve bu nedenle de okumadığı ortaya çıkıyor Gazeteyi sadece ortalığı gözlemlemek için bir amaç olarak kullanması onu ifşa etti.

İkinci şüpheli kişi ise kulaklık takan kız. Ellerine bakın. Telsize benzer bir cihazla gizlice birileriyle iletişim kuruyor. Aradığınız ikinci şüpheli de kız olacak.