En Büyük Korku konusu nedir, oyuncuları kimler? En Büyük Korku ne zaman, nerede çekildi?

En Büyük Korku filmi konusu ve oyuncu kadrosu filmi seyretmek isteyen sinemaseverler tarafından araştırılıyor. Tom Clancy'nin çok satan romanından sinemaya uyarlanan bu gerilimli macera filminin almış olduğu 193.9 milyon dolarlık bir hasılat büyük bir finansal başarı olarak görülüyor. Peki, En Büyük Korku konusu nedir, oyuncuları kimler? En Büyük Korku ne zaman, nerede çekildi?

Ben Affleck ve Morgan Freeman'ın başrolünde yer aldığı En Büyük Korku filminin yönetmen koltuğunda Phil Alden Robinson oturuyor. Senaristliğini Daniel Pyne ve Paul Attanasio'nun üstlendiği En Büyük Korku filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İşte detaylar...

EN BÜYÜK KORKU KONUSU NEDİR?

Tom Clancy'nin çok satan romanından sinemaya uyarlanan bu gerilimli macerada Ben Affleck eyleme hazır bir CIA ajanı olan Jack Ryan'ı canlandırıyor. Rusya devlet başkanının ölümü üzerine onun yerine sırlarla dolu bir geçmişi olan birinin geçmesiyle Amerika'da Soğuk Savaş korkuları yeniden canlanır. CIA kaçak Rus bilim adamlarının yeni nükleer silahlar ürettiğinden kuşkulanınca, Doğu-Batı gerilimi yeniden patlak verir. CIA Başkanı William Cabot (Morgan Freeman) tarafından görevlendirilen Jack Ryan (Affleck), çok tehlikeli bir yoldan giderek dehşet veren bir sonuca ulaşır: Teröristler bir futbol şampiyonluk maçında nükleer bir bomba patlatarak Amerika ile Rusya arasında savaş çıkarmaya çalışacaklardır! James Cromwell ile Liev Schreiber'ın da önemli roller üstlendiği The Sum of All Fears yılın en ses getiren filmleri arasında.

EN BÜYÜK KORKU NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

En Büyük Korku filmi 16 Ağustos 2002 tarihinde vizyona girdi.

FİLMİN OYUNCU KADROSU

Ben Affleck

Morgan Freeman

James Cromwell

Ciarán Hinds

Liev Schreiber

Bridget Moynahan

Michael Byrne