Emret Komutanım'ın sevilen isimleri! İşte Orçun Kaptan ve Mehmet Kurt'un son hali

Orçun Kaptan ve Mehmet Kurt, ''Emret Komutanım'' dizisinde, ''Kerim Asteğmen'' ve ''Naci'' karakterlerini canlandırıyorlardı. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda, Ufuk Özkan ve Sarp Levendoğlu gibi isimler de yer alıyordu. Ancak Emret Komutanım dizisi yıllar önce sonra erdi. Bu nedenle, Orçun Kaptan ve Mehmet Kurt'un da son halleri merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Orçun Kaptan ve Mehmet Kurt, Emret Komutanım dizisinde canlandırdıkları karakterlerle pek çok insanın beğenisini kazanmışlardı. Nitekim Orçun Kaptan, Kerim Asteğmen ve Mehmet Kurt, Naci karakterini canlandırıyordu. Ayrıca Emret Komutanım dizisinde; Ufuk Özkan, Sarp Levendoğlu ve Arda Kural gibi isimler de yer alıyordu.

EMRET KOMUTANIM'IN SEVİLEN İSİMLERİ

Emret Komutanım dizisinde; Mehmet Kurt, Orçun Kaptan, Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan gibi birçok sevilen isim bulunuyordu. Ancak Emret Komutanım dizisinde en fazla dikkat çeken isimlerden bazıları, Mehmet Kurt ve Orçun Kaptan olarak sayılabiliyor. Bu nedenle son halleri de merak edilebiliyor.

Emret Komutanım dizisinde sevilen isimlerden biri olan Orçun Kaptan, şimdilerde 43 yaşında. Öte yandan Mehmet Kurt, 40 yaşında. Emret Komutanım dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Mehmet Kurt ve Orçun Kaptan'ın da seneler sonraki görünümlerinde değişiklikler görülebiliyor.

ORÇUN KAPTAN VE MEHMET KURT'UN YILLAR SONRAKİ HALİ

Orçun Kaptan ve Mehmet Kurt, seneler sonraki görünümleri ile sevenleri tarafından merak edilebiliyorlar. İşte Emret Komutanım dizisinin Kerim Asteğmen ve Naci'sinin yıllar sonraki hali;

Arka Sıradakiler dizisinin sevilen isimleri! İşte Sevda Dalgıç ve Fırat Çöloğlu'nun son hali