Emret Komutanım'ın Naci'siydi: Herkesi şaşırttı! İşte Mehmet Kurt'un son hali

Emret Komutanım dizisi, 2005-2008 yılları arası birçok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca dizide; Mehmet Kurt, Arda Kural ve Sarp Levendoğlu gibi isimler de rol alıyordu. Öte yandan Emret Komutanım dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Mehmet Kurt'un canlandırdığı Naci karakteriydi. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. İşte detaylar...

Emret Komutanım dizisi, 2005-2008 yılları arasında pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Toplam 4 sezon süren dizide; Mehmet Kurt, Arda Kural, Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan gibi isimler de rol alıyordu. Ancak sevilerek izlenen Emret Komutanım dizisi yıllar önce sona erdi.

Emret Komutanım dizisinde pek çok insanın ilgisini Mehmet Kurt'un canlandırdığı Naci karakteri çekebiliyordu. Ayrıca Mehmet Kurt bir dönem Kemal Sunal'a benzerliği ile de konuşuluyordu. Öte yandan Emret Komutanım dizisinin sona ermesi, Mehmet Kurt'un son halini de merak ettirebiliyor.

EMRET KOMUTANIM'IN NACİ'Sİ ŞAŞIRTTI

Mehmet Kurt, Emret Komutanım dizisinde sevilen isimlerden biri olarak ön plana çıkabiliyordu. Ayrıca bir dönem Kemal Sunal'a benzerliği de pek çok kişi tarafından konuşuluyordu. Ancak dizi sona erdi ve pek çok insan Mehmet Kurt'u uzun yıllar görmedi. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor.

Emret Komutanım'ın Naci'si Mehmet Kurt şimdilerde 41 yaşında. Bu nedenle dizideki haline kıyasla değiştiği görülebiliyor. Nitekim başarılı oyuncuyu seneler sonra ilk kez gören herkes şaşırabiliyor.

MEHMET KURT'UN YILLAR SONRAKİ HALİ

Kemal Sunal'a benzerliği ile bir dönem gündeme gelen Mehmet Kurt, başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini toplamıştı. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. İşte Emret Komutanım'ın Naci'si, Kurt'un yıllar sonraki hali;