Emret Komutanım'ın Kerim Asteğmen'iydi: Herkesi şaşırttı! İşte Orçun Kaptan'ın son hali

Orçun Kaptan'ın da rol aldığı Emret Komutanım dizisi, 2005-2008 yılları arasında birçok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca dizide; Arda Kural, Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan gibi isimler de bulunuyordu. Öte yandan Emret Komutanım dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Orçun Kaptan'ın canlandırdığı Kerim Asteğmen olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Askeri, dram ve komedi türündeki Emret Komutanım dizisi, 2005 yılında izleyicilerle buluşmuştu. Ayrıca 95 bölüm süren dizi, 2008 yılında seyircilerle vedalaştı. Öte yandan Emret Komutanım dizisinde; Orçun Kaptan, Mehmet Kurt, Sarp Levendoğlu, Arda Kural ve Ufuk Özkan gibi birçok farklı isim rol alıyordu. Ancak Emret Komutanım dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Orçun Kaptan'ın canlandırdığı Kerim Asteğmen olarak ön plana çıkabiliyordu.

EMRET KOMUTANIM'IN KERİM ASTEĞMEN'İ

Emret Komutanım dizisinin Kerim Asteğmen'i Orçun Kaptan, başarılı oyunculuğu ile birçok insanın beğenisini topluyordu. Bu nedenle Emret Komutanım dizisi sona ermiş olsa da Orçun Kaptan'ın yıllar sonraki hali merak edilebiliyor.

Emret Komutanım dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Nitekim Orçun Kaptan şimdilerde 43 yaşında. Bu nedenle Orçun Kaptan'ı dizide canlandırdığı Kerim Asteğmen karakteri ile hatırlayan herkes, yıllar sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

ORÇUN KAPTAN'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Emret Komutanım dizisinde; Arda Kural, Ufuk Özkan ve Sarp Levendoğlu gibi isimlerle birlikte rol alan Orçun Kaptan, pek çok insanın beğenisini topluyordu. Bu nedenle seneler sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte dizinin Kerim Asteğmen'i, Kaptan'ın yıllar sonraki hali;