Emret Komutanım'ın Kerim Asteğmen'i şaşırttı! İşte Orçun Kaptan'ın yıllar sonraki hali

Orçun Kaptan'ın da bulunduğu Emret Komutanım dizisi, bir dönem pek çok kişi tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu, Ufuk Özkan ve Arda Kural gibi isimler de yer alıyordu. Ancak Emret Komutanım dizisi sona erdiğinden dolayı, Orçun Kaptan'ın da son hali merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Emret Komutanım dizisi bir dönem pek çok kişi tarafından izleniyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda ise; Sarp Levendoğlu, Ufuk Özkan, Arda Kural ve Demet Evgar gibi isimler de yer alıyordu. Ancak Emret Komutanım dizisi sona erdiğinden dolayı, ''Kerim Asteğmen'' karakterini canlandıran Orçun Kaptan'ın da son hali merak edilebiliyor.

EMRET KOMUTANIM'IN KERİM ASTEĞMEN'İ ŞAŞIRTTI

Orçun Kaptan, Emret Komutanım dizisinde Kerim Asteğmen karakterini canlandırıyordu. Ayrıca başarılı oyunculuğu ile birçok kişinin dikkatini çekmeyi başaran Orçun Kaptan, şimdilerde 43 yaşında.

Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan gibi ünlü isimlerle birlikte Emret Komutanım dizisinde rol alan Orçun Kaptan, yıllar sonraki halini ilk kez görenleri şaşırtabiliyor. Nitekim pek çok insanın hafızasında Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Kerim Asteğmen karakteri ile kalabilen Orçun Kaptan, yıllar sonraki halini ilk kez görenleri şaşırtabiliyor.

ORÇUN KAPTAN'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Orçun Kaptan, Emret Komutanım dizisinde; Sarp Levendoğlu, Arda Kural ve Ufuk Özkan gibi isimlerle birlikte rol alıyordu. Bunun yanı sıra canlandırdığı Kerim Asteğmen karakteri ile pek çok kişinin beğenisini kazanmıştı. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte Emret Komutanım dizisinin Kerim Asteğmen'i, Orçun Kaptan'ın yıllar sonraki hali;