Emret Komutanım'ın Kerim Asteğmen'i şaşırttı! İşte Orçun Kaptan'ın son hali...

''Emret Komutanım'' dizisinde canlandırdığı ''Kerim Asteğmen'' karakteri ile pek çok kişinin adeta gönlünde taht kurmayı başaran Orçun Kaptan, başarılı oyunculuğu ile fazlaca sevilmişti. Dizinin sona ermesinin ardından yıllar geçse bile, Emret Komutanım dizisinde canlandırılan Kerim Asteğmen'in son hali merak konusu oluyor. İşte Orçun Kaptan'ın son hali...

Emret Komutanım dizisi, ulaştığı yüksek reytinglerle adeta bir döneme damgasını vurmuştu. Emret Komutanım'ın oyuncuları arasında; Arda Kural, Sarp Levendoğlu, Ufuk Özkan, Demet Evgar ve Mehmet Ulay gibi ünlü isimler de yer alıyordu. Nitekim dizinin sona ermesinin ardından Kerim Asteğmen karakterini canlandıran Orçun Kaptan da fazlaca merak edildi.

EMRET KOMUTANIM'IN KERİM ASTEĞMEN'İ ŞAŞIRTTI

Emret Komutanım dizisinde Kerim Asteğmen karakterini canlandıran Orçun Kaptan, son halini ilk kez görenleri şaşırtmayı başardı. Birçok kişinin hafızasında Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Kerim Asteğmen olarak hatırlanabilen Orçun Kaptan'ın görünümü de yıllarla beraber değişiklik gösterdi.

Emret Komutanım dizisinin sona ermesinin ardından birçok kişiyi şaşırtmayı başaran Orçun Kaptan, Hükümet Kadın ve Sağ Salim gibi projelerde de yer aldı. Ancak birçok kişinin hafızasında Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Kerim Asteğmen karakteri ile hatırlanabilen Orçun Kaptan, son halini ilk kez görenleri fazlaca şaşırtabiliyor.

ORÇUN KAPTAN'IN SON HALİ

Orçun Kaptan, Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Kerim Asteğmen karakteri ile birçok kişinin adeta hafızasına kazınmıştı. Dizinin sona ermesiyle birlikte Kerim Asteğmen de fazlaca merak edildi. İşte Kerim Asteğmen karakterini canlandıran Orçun Kaptan'ın son hali;