Emret Komutanım'ın Kerim Asteğmen'i değişti: Yeni imajı ile şaşırttı! İşte Orçun Kaptan'ın son hali

Orçun Kaptan'ın da yer aldığı, ''Emret Komutanım'' dizisi, bir dönem birçok insan tarafından sevilerek izlenen diziler arasında bulunuyordu. Ayrıca dizinin oyucu kadrosunda Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan gibi isimler de yer alıyordu. Ancak Emret Komutanım dizisi sona erdi. Bu nedenle Orçun Kaptan'ın da son hali merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Orçun Kaptan, Sarp Levendoğlu, Arda Kural ve Ufuk Özkan gibi isimlerin yer aldığı Emret Komutanım dizisi, bir dönem pek çok kişi tarafından sevilerek takip ediliyordu. Ayrıca Emret Komutanım dizisinde ilgi çeken karakterlerden biri, ''Kerim Asteğmen'' olarak ön plana çıkabiliyor. Bu nedenle Kerim Asteğmen'i canlandıran Orçun Kaptan'ın da yıllar sonraki hali merak edilebiliyor.

EMRET KOMUTANIM'IN KERİM ASTEĞMEN'İ DEĞİŞTİ: YENİ İMAJI İLE ŞAŞIRTTI

Emret Komutanım dizisinde Kerim Asteğmen karakterini canlandıran Orçun Kaptan, şimdilerde 43 yaşında. Bu nedenle yeni imajını yıllar sonra ilk kez görenleri şaşırtabiliyor.

Ufuk Özkan ve Sarp Levendoğlu gibi ünlü isimlerle birlikte rol alan Orçun Kaptan, Emret Komutanım dizisindeki başarılı oyunculuğu ile birçok insanın dikkatini çekiyordu. Bu nedenle Emret Komutanım'ın Kerim Asteğmen'i, Orçun Kaptan'ın yıllar sonraki hali de sevenleri tarafından merak edilebiliyor.

ORÇUN KAPTAN'IN SON HALİ

Emret Komutanım dizisinde, Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan gibi isimlerle birlikte rol alan Orçun Kaptan, pek çok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Bunun sonucunda dizinin sona ermesinin ardından yıllar geçmiş olsa bile son haliyle merak edilebiliyor. İşte Emret Komutanım'ın Kerim Asteğmen'i, Orçun Kaptan'ın seneler sonraki hali;