Emret Komutanım dizisinin sevilen isimleri şaşırttı! İşte Mehmet Kurt ve Orçun Kaptan'ın son hali

Emret Komutanım dizisi, 2005 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Kısa sürede sevilen dizide; Orçun Kaptan, Mehmet Kurt ve Sarp Levendoğlu gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Emret Komutanım dizisi yıllar önce sona erdi. Mehmet Kurt ve Orçun Kaptan ise, seneler sonra şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Emret Komutanım bir dönem pek çok insan tarafından izleniyordu. Ayrıca 2005 yılında izleyicilerin karşısına çıkan dizi; askeri, dram ve komedi türündeydi. Öte yandan Emret Komutanım dizisinde; Mehmet Kurt, Orçun Kaptan, Sarp Levendoğlu, Arda Kural ve Ufuk Özkan gibi isimler rol alıyordu. Ancak sevilerek izlenen Emret Komutanım dizisi, 2008 yılında final yaptı.

EMRET KOMUTANIM DİZİSİNİN SEVİLEN İSİMLERİ ŞAŞIRTTI

Emret Komutanım dizisinde birçok insanın sevdiği karakterlerden ikisi, Mehmet Kurt'un canlandırdığı ''Naci Tosun'' ve Orçun Kaptan'ın canlandırdığı Kerim Asteğmen olarak ön plana çıkabiliyordu. Bu nedenle hem Orçun Kaptan'ın hem de Mehmet Kurt'un son hali merak edilebiliyor.

Emret Komutanım dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Nitekim Naci Tosun karakterini canlandıran Mehmet Kurt şimdilerde 41 yaşında. Kerim Asteğmen karakterini canlandıran Orçun Kaptan ise 43 yaşında. Bu nedenle Orçun Kaptan ve Mehmet Kurt'u seneler sonra gören birçok kişi şaşırabiliyor.

MEHMET KURT VE ORÇUN KAPTAN'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Mehmet Kurt ve Orçun Kaptan yıllar sonraki hali ile birçok insan tarafından merak edilebiliyor. Ayrıca yıllar içindeki değişimleri ile şaşırtabiliyorlar. İşte Emret Komutanım'ın Naci Tosun ve Kerim Asteğmen'i, Mehmet Kurt ve Orçun Kaptan'ın yıllar sonraki hali;