Emret Komutanım dizisinin sevilen isimleri! İşte Mehmet Kurt ve Orçun Kaptan'ın yıllar sonraki hali

Mehmet Kurt ve Orçun Kaptan, ''Emret Komutanım'' dizisinde, Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan gibi isimlerle birlikte rol alıyorlardı. Ancak Emret Komutanım dizisi sona erdiğinden dolayı, Mehmet Kurt ve Orçun Kaptan'ın da son hali sevenleri tarafından merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Mehmet Kurt, Emret Komutanım dizisinde, ''Naci'' karakterini canlandırıyordu. Orçun Kaptan ise, ''Kerim Asteğmen'' karakterini canlandırıyordu. Ayrıca Mehmet Kurt ve Orçun Kaptan, Emret Komutanım dizisinde fazlaca dikkat çeken isimler arasında gösterilebiliyordu. Bu nedenle yıllar sonraki halleri de merak edilebiliyor.

EMRET KOMUTANIM DİZİSİNİN SEVİLEN İSİMLERİ

Emret Komutanım dizisinde; Mehmet Kurt, Orçun Kaptan, Sarp Levendoğlu, Ufuk Özkan ve Arda Kural gibi sevilen birçok isim yer alıyordu. Ancak Emret Komutanım dizisi sona erdiğinden dolayı, en fazla merak edilen isimlerden bazıları, Mehmet Kurt ve Orçun Kaptan olarak ön plana çıkabiliyor.

Orçun Kaptan, şimdilerde 43 yaşında. Mehmet Kurt ise, 40 yaşında. Nitekim Emret Komutanım dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Bu nedenle Mehmet Kurt ve Orçun Kaptan'ın da görünümünde değişiklikler gözlemlenebiliyor.

MEHMET KURT VE ORÇUN KAPTAN'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Orçun Kaptan ve Mehmet Kurt, Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan gibi isimlerle birlikte Emret Komutanım dizisinde rol alıyordu. Ayrıca Kaptan ve Kurt, Emret Komutanım dizisini izleyen pek çok insanın gönlünde adeta taht kurmayı da başarmışlardı. Bu nedenle yıllar sonraki halleri de merak edilebiliyor. İşte Kaptan ve Kurt'un yıllar sonraki hali;

Bez Bebek dizisinin Yağmur'u yeni imajı ile şaşırttı! İşte Asena Keskinci'nin seneler sonraki hali