Emret Komutanım dizisinin Naci'siydi! Mehmet Kurt'un yıllar sonraki halini görenler şaşırıyor

Mehmet Kurt, Emret Komutanım dizisinde; Arda Kural, Ufuk Özkan ve Sarp Levendoğlu gibi isimlerle birlikte rol almıştı. Ancak Emret Komutanım dizisi seneler önce sonra erdi. Bu sebeple Mehmet Kurt'un da son hali sevenleri tarafından merak edilebiliyor. İşte detaylar…

Mehmet Kurt bir dönem pek çok insanın severek izlediği Emret Komutanım dizisinde, ''Naci'' karakterini canlandırıyordu. Öte yandan Emret Komutanım dizisinin oyuncu kadrosunda Mehmet Kurt'un yanı sıra; Arda Kural, Ufuk Özkan ve Sarp Levendoğlu gibi isimler de bulunuyordu. Ancak Emret Komutanım dizisi seneler önce sona erdi. Bu nedenle Mehmet Kurt'un da yıllar sonraki hali merak edilebiliyor.

MEHMET KURT'UN YILLAR SONRAKİ HALİNİ GÖRENLER ŞAŞIRIYOR

Emret Komutanım dizisi, bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Ayrıca Emret Komutanım dizisinde; Ufuk Özkan ve Sarp Levendoğlu gibi isimlerin yanı sıra, Mehmet Kurt da ilgi çekiyordu. Bu nedenle seneler sonraki hali de merak edilebiliyor.

Mehmet Kurt birçok insanın hafızasında, Naci karakteri ile hatırlanabiliyor. Ancak başarılı oyuncuyu yıllar sonra ilk kez görenler, şaşırabiliyorlar. Çünkü Mehmet Kurt şimdilerde 41 yaşında. Bu nedenle görünümünde değişiklikler de görülebiliyor.

EMRET KOMUTANIM DİZİSİNİN NACİ'SİYDİ

Emret Komutanım dizisinin Naci'si Mehmet Kurt, başarılı oyunculuğu ile birçok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte Emret Komutanım'ın Naci'si, Mehmet Kurt'un yıllar sonraki hali;