Emret Komutanım dizisinin Naci'si şaşırttı! İşte Mehmet Kurt'un son hali

Emret Komutanım dizisi bir dönem pek çok dizisever tarafından sevilerek izleniyordu. Dizide; Mehmet Kurt, Sarp Levendoğlu ve Arda Kural gibi isimler rol alıyordu. Ancak Emret Komutanım dizisi yıllar önce sona erdi. Öte yandan Mehmet Kurt, yıllar sonraki hali ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Emret Komutanım dizisi, 2005-2008 yılları arasında birçok dizisever tarafından izleniyordu. Ayrıca dizide; Sarp Levendoğlu, Ufuk Özkan, Arda Kural ve Mehmet Kurt gibi isimler rol alıyordu. Ancak birçok insan tarafından sevilerek izlenen dizi, seneler önce sona erdi.

EMRET KOMUTANIM DİZİSİNİN NACİ'Sİ ŞAŞIRTTI

Emret Komutanım dizisinde birçok insanın dikkatini çeken karakterlerden biri, Mehmet Kurt'un canlandırdığı Naci olarak ön plana çıkabiliyordu. Ayrıca Mehmet Kurt, bir dönem Kemal Sunal'a benzerliği ile de adeta gündem olmuştu. Bu nedenle Emret Komutanım dizisi sona ermiş olsa da Mehmet Kurt'un son hali merak edilebiliyor.

Emret Komutanım dizisinin Naci'si Mehmet Kurt şimdilerde 41 yaşında. Bu nedenle Mehmet Kurt'u Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Naci karakteri ile hatırlayan birçok insan, yıllar sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

MEHMET KURT'UN YILLAR SONRAKİ HALİ

Emret Komutanım dizisinin Naci'si, seneler sonraki hali ile birçok dizisever tarafından merak edilebiliyor. İşte Emret Komutanım'ın Naci'si, Mehmet Kurt'un yıllar sonraki hali;

Herkesi şaşırttı: En Son Babalar Duyar'ın Burger Ceren'iydi! İşte Jale Azaklı'nın son hali