Emret Komutanım dizisinin Kerim Asteğmen'iydi: Herkesi şaşırttı! İşte Orçun Kaptan'ın son hali

Emret Komutanım dizisi bir dönem pek çok dizisever tarafından izleniyordu. Dizide; Arda Kural, Sarp Levendoğlu, Ufuk Özkan ve Orçun Kaptan gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan Emret Komutanım dizisi yıllar önce sona erdi. Orçun Kaptan ise son hali ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Emret Komutanım dizisi 2005 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ayrıca birçok insan tarafından sevilerek izlenen dizide; Arda Kural, Sarp Levendoğlu, Ufuk Özkan ve Orçun Kaptan gibi isimler rol alıyordu. Öte yandan 95 bölüm süren Emret Komutanım dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden biri, Orçun Kaptan'ın canlandırdığı Kerim Asteğmen'di.

Askeri, dram ve komedi türündeki Emret Komutanım dizisi, 95 bölümün ardından izleyicilerle vedalaştı. Bunun sonucunda ise, Kerim Asteğmen karakterini canlandıran Orçun Kaptan'ın son hali de merak edilebiliyor.

EMRET KOMUTANIM DİZİSİNİN KERİM ASTEĞMEN'İ ŞAŞIRTTI

Orçun Kaptan, Emret Komutanım dizisindeki başarılı oyunculuğu ile birçok diziseverin ilgisini çekiyordu. Bu nedenle Emret Komutanım dizisi sona erse de Orçun Kaptan'ın son hali merak edilebiliyor.

Emret Komutanım dizisinin sona ermesinin ardından yıllar geçti. Nitekim Orçun Kaptan şimdilerde 43 yaşında. Bu nedenle Kaptan'ı Emret Komutanım dizisinden hatırlayan adeta herkes, yıllar sonraki halini ilk kez gördüklerinde şaşırabiliyorlar.

ORÇUN KAPTAN'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Orçun Kaptan, başarılı oyunculuğu ile birçok diziseverin gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Bu nedenle son hali de merak edilebiliyor. İşte Emret Komutanım dizisinin Kerim Asteğmen'i, Kaptan'ın yıllar sonraki hali;