Emret Komutanım dizisinin Kerim Asteğmen'i şaşırttı! İşte Orçun Kaptan'ın yıllar sonraki hali

Orçun Kaptan'ın da rol aldığı ''Emret Komutanım'' dizisi, bir dönem pek çok kişinin dikkatini çekiyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda; Arda Kural, Sarp Levendoğlu, Ufuk Özkan ve Demet Evgar gibi isimler de yer alıyordu. Ancak Emret Komutanım dizisi sona erdikten sonra en fazla merak edilen isimlerden biri de ''Kerim Asteğmen'' karakterini canlandıran Orçun Kaptan oldu. İşte detaylar…

AKSAM.COM.TR

Emrullah Sarıyılmaz

Emret Komutanım dizisi bir dönem fazlaca izleniyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda; Arda Kural, Sarp Levendoğlu, Ufuk Özkan, Demet Evgar, Mehmet Ulay ve Mehmet Kurt gibi isimler de yer alıyordu. Ancak Emret Komutanım dizisi sona erdikten sonra, pek çok oyuncunun son hali de merak edildi. Nitekim merak edilen isimlerden biri de Kerim Asteğmen karakterini canlandıran Orçun Kaptan oldu.

EMRET KOMUTANIM DİZİSİNİN KERİM ASTEĞMEN'İ ŞAŞIRTTI

Orçun Kaptan, Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Kerim Asteğmen karakteri ile pek çok kişinin hafızasında yer edinmişti. Nitekim Orçun Kaptan'ı dizideki hali ile hatırlayanlar, yıllar sonraki halini görünce şaşırabiliyorlar.

Emret Komutanım dizisi yıllar önce final yaptı. Nitekim dizide en fazla sevilen karakterlerden biri de Kerim Asteğmen'di. Emret Komutanım dizisinin sona ermesinin ardından yılların geçmesi, Kerim Asteğmen karakterini canlandıran Orçun Kaptan'ın da son halini merak ettirdi. Ayrıca Orçun Kaptan'ı Kerim Asteğmen olarak hatırlayan pek çok kişi, yıllar sonraki halini görünce şaşırabiliyor.

ORÇUN KAPTAN'IN YILLAR SONRAKİ HALİ

Orçun Kaptan, Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Kerim Asteğmen karakteri ile pek çok kişinin hafızasında yer ediniyor. Ancak ünlü oyuncunun son hali de merak edilebiliyor. İşte Emret Komutanım dizisindeki Kerim Asteğmen karakteri ile hatırlanabilen Orçun Kaptan'ın yıllar sonraki hali;

Bez Bebek dizisinin Yağmur'u şaşırttı! İşte Asena Keskinci'nin yıllar sonraki hali