Emre Kınay ''Türk erkeklerinde sıkıntı var, sorumlusu da kadınlar'' dedi, tepkileri üzerine çekti

Emre Kınay, geçtiğimiz gün konuk olduğu programda tepki çekecek açıklamalarda bulundu. Emre Kınay, ''Türk toplumunun erkeklerinde sıkıntı var, sorumlusu da kadınlar'' dedi. Kınay'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Birçok dizide rol almış olan Emre Kınay, geçtiğimiz akşam bir programa konuk oldu. Emre Kınay, yayında erkek ve kadınlar için söyledikleri ile gündem oldu.

"Kız babası olmak bir erkeğe ne katar?" sorusuna yanıt veren Emre Kınay, şunları söyledi: "Baba için kız evlat, anne için ise erkek evlat bambaşka. Özellikle biz kentli babalar, kentli anneler gibi yapmıyoruz. Kentli babalar olarak kızlarımızı iyi yetiştiriyoruz. Kırsalı da derneklerle, yaşamsal bağlarla kız çocuklarımızı okumaya teşvik ederek medeniyete ulaştırmaya çalışıyoruz. Türk toplumunun erkeklerinde ise sıkıntı var. Yetiştirilme tarzları, kadına bakışları ve sosyal hayatın içinde... O yüzden buradaki sorumluluğu da hiç çekinmeden kadınlara veriyorum. Çocuklarını iyi yetiştirmeleri lazım"

Emre Kınay söylemlerinin ardından gündem olurken sosyal medya kullanıcıları "Hiç çekinmeden sorumluluğu kadınlara veriyorsunuz" ve "Bıktık artık bu laflardan" sözleri ile tepkilerini dile getirdi.