Emily in Paris'in başrolü Lily Collins'ten şaşırtan açıklama: “Prens Charles'ın kafasına telefon fırlattım''

Netflix'te yayınlanan Emily in Paris dizisiyle son dönemde büyük yükseliş yakalayan oyuncu Lily Collins yaptığı açıklamayla bir hayli şaşırttı. Yıllar önce İngiliz Kraliyet ailesiyle geçirdiği günleri anlatan Lily Collins, Prens Charles'in kafasına oyuncak telefon fırlattığını ve çocukken bir hayli haylazlık yaptığını dile getirdi.

Ntv

İngiliz oyuncu Lily Collins yaptığı açıklamayla izleyenleri şaşırtmayı ve güldürmeyi başardı. Emily in Paris isimli diziyle son dönemde adından sıkça söz ettiren Collins küçük yaşlarda yaşadığı bir anısını sevenleriyle paylaştı. Yıllar önce İngiliz Kraliyet ailesiyle geçirdiği anılarını anlattı. Yıldız oyuncu o yıllarda Prens Charles'ın kafasına oyuncak telefon fırlattığını söyledi.

Collins, müzisyen olan babası Phil Collins'in The Prince's Trust Foundation'daki çalışmaları nedeniyle İngiliz Kraliyet ailesiyle çok zaman geçirdiğini aktardı. Collins, Prenses Diana'dan bir buket çiçek kaptığı zamanı hatırlayarak, küçük bir çocukken aileyle geçirdiği zamanlarda pek çok haylazlık yaptığını söyledi.

Collins, Prenses Diana'ya çiçek verirken çekilmiş fotoğrafı hakkında ise şu sözleri dile getirdi: "Diana'ya çiçek veriyorum ama o onları almaya çalıştığı anda çiçekleri geri çektim. Yani, tahmin edebileceğiniz gibi, odanın tüm havası bir anda değişti. Ama şirin bir elbise giymiş küçük bir kıza kim kızabilirdi ki?"

Kısa bir süre önce Charlie McDowell ile evlenen Lily Collins, Prens Charles ile oyun oynarken kafasına oyuncak bir telefon attığı anısını da izleyicilerle paylaştı.