Güç Yüzükleri dizisini yerden yere vurdu! “Tolkien mezarında ters döndü” Elon Musk Yüzüklerin Efendisi:

Amazon'un 1 milyar dolar bütçe ayırarak çektiği Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri dizisi 2 Eylül tarihinde yayına girdi. J.R.R Tolkien'in kaleme aldığı Orta Dünya eseri konu edinen dizi yayınlandığı andan itibaren birçok eleştiri aldı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan milyarder Elon Musk da diziyle ilgili olarak ''Tolkien mezarında ters döndü'' yorumunda bulundu.


Amazon'un beklenen dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri nihayet yayına girdi. 2 Eylül Cuma günü ilk iki bölümü Amazon Prime Video üzerinde yayınlanan Yüzüklerin Efendisi dizisi sosyal medya ve forumlarda yüz binlerce kişinin eleştiri yağmuruna tutuldu.

J.R.R Tolkien'in eserine sağdık kalınılmadığını ifade eden Yüzüklerin Efendisi hayranları iMDB'den diziye düşük puan vererek tepkilerini dile getirdi. Diziye yapılan eleştirilere bir yenisi de Tesla ve SpaceX'in kurucusu milyarder Elon Musk'tan geldi.

"TOLKIEN MEZARINDA TERS DÖNDÜ"

Elon Musk sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yayınladığı bir paylaşımda "Tolkien mezarında ters döndü" ifadeleriyle dizi eleştirisinde bulundu. Ayırca Musk dizideki tüm erkek karakterlerin korkak ve pislik olduğunu, sadece Galadriel'in cesur ve akıllı olduğunu söyledi.

Dizinin en çok eleştirilen kısımları Elf karakterleri ve dış görünümleri oldu. J.R.R Tolkien'in eserlerinde betimlenenden farklı bir yapıda görünen Elf'ler sosyal medyada zaman zaman alay konusu oluyor. Dizi, her ne kadar eleştiri yağmuruna tutulsa da bazı izleyiciler ilk bölümlerde dumanlığın normal olduğunu, ilerleyen bölümde dizinin sevileceğini düşünüyor.

Tom Cruise yürekleri ağza getirdi! Sosyal medya onu konuşuyor

İzleyiciler şoka girdi...