Ekrem Karakaya kimdir? Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya kaç yaşındaydı?

Son dakika haberine göre, Konya'da hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor Ekrem Karakaya yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan doktor ve saldırgan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Peki, Ekrem Karakaya kimdir? Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya kaç yaşında, nereli? İşte haberin detayı...


Hacı Mahmut Akçay Konya Şehir Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya'ya silahlı saldırıda bulundu. Doktordan acı haber geldi. Konya Şehir Hastanesi'nde gören yapan Ekrem Karakaya hayatını kaybetti. Peki, Ekrem Karakaya kimdir? Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya kaç yaşında, nereli? İşte detaylar

ACI HABER GELDİ

Konya Şehir Hastanesi'nde bir kişi, saat 14.30 sıralarında Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya'nın tabancayla başına ateş açtı.

Alınan bilgiye göre, Konya Şehir Hastanesi'nde bir poliklinikte tedavi gören hasta M.A. ile doktor Ekrem Karakaya arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Doktoru silahla vuran M.A, aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Durumu ağır olan Karakaya ile M.A. ameliyata alındı.

Ağır yaralanan doktor ve saldırgan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Konya Valisi Vahdettin Özkan ile İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, hastaneye giderek, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Özkan, konuyu takip ettiklerini belirterek, "Saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı" dedi.

EKREM KARAKAYA KİMDİR?

Ekrem Karakaya Konya Şehir Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yapmaktaydı. Daha öncesinde Karabük Üniversitesi 2013-2020 yılları arasında Karabük Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde ve önceki yıllarda bazı özel hastanelerde görev yapmıştır.