Ekranın en sevilen yüzlerinin ilk halleri! Bu nasıl değişim diyeceksiniz

Zuhal Topal, Müge Anlı, Zahide Yetiş ve Esra Erol yıllardır ekranda yer alan isimler. Gündüz kuşağının en popüler isimleri olan Zuhal Topal, Müge Anlı, Zahide Yetiş ve Esra Erol değişimleriyle dikkat çekiyorlar. Zahide Yetiş, Zuhal Topal, Esra Erol ve Müge Anlı'nın ilk hallerini görenler, değişimlerine çok şaşıracaklar!

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Zahide Yetiş, Müge Anlı, Zuhal Topal ve Esra Erol... Ekranın en sevilen yüzleri arasında olan bu isimler, gündüz kuşağının popüler programlarının sunucuları olarak ekranda bulunuyorlar. Peki Zahide Yetiş, Müge Anlı, Zuhal Topal ve Esra Erol ekranda ilk yer aldıkları zamanda nasıllardı? Onların bu ilk hallerini görenler, değişimlerine çok şaşıracaklar!

İşte ekranın en sevilen yüzlerinin ilk halleri!

1 - ZUHAL TOPAL

Zuhal Topal, ekran macerasına hem oyuncu hem de sunucu olarak yer aldı. Adını ilk olarak Film Gibi Hayatlar programındaki hostes sunucu göreviyle duyurmuştu.

2 - MÜGE ANLI

Müge Anlı kariyerine magazin gazetecisi olarak başlamıştı. Müge Anlı'nın ilk tanındığı zamanlar, ekranda magazin muhabirliği ve sunuculuğu yaptığı programlardı.

3 - ESRA EROL

Esra Erol ekranda hem sunucu hem de oyunculuk yapmıştı. Onu ekranda ilk gördüğümüz işlerse, bölüm oyuncusu olarak yer aldığı işler olmuştu.

4 - ZAHİDE YETİŞ

Kariyerine sunucu olarak başlayan Zahide Yetiş ekranda, TRT'de yaptığı sunuculuklarla tanınmaya başlamıştı.