Eğitime kar engeli: İşte son dakika okulların tatil edildiği iller

Kar yağışı özellikle İç Anadolu ve Doğu bölgelerini etkisi altına alırken eğitimde de aksamalara yol açtı. Bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. İşte detaylar...

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava, eğitimde aksamalara yol açtı. Bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi.

ERZURUM`UN 10 İLÇESİNDE EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Valilikten yapılan açıklamada, kent genelinde devam eden yoğun kar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Kastamonu`da taşımalı eğitime kar engeli

BİNGÖL`ÜN 3 İLÇESİNDE EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

Yollarda buzlanma tehlikesi dolayısıyla Kiğı ilçesinde bugün eğitime ara verildiği, hamile ve engelli kamu çalışanlarının da aynı gün idari izinli sayılacağı kaydedilen açıklamada, Yedisu ile Adaklı ilçelerinde ise taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime ara verildiği bildirildi.

BAYBURT'TA KAR NEDENİYLE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla yaşanabilecek olumsuzlukları engellemek için Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim öğretim faaliyetlerine ara verildiği belirtildi.

KARABÜK`ÜN EFLANİ VE OVACIK İLÇELERİNDE TAŞIMALI EĞİTİME KAR ENGELİ

Karabük`ün Eflani ve Ovacık ilçelerinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

KARS`TA EĞİTİME KAR ENGELİ

Kars Valiliğinden yapılan açıklamada, soğuk hava koşulları nedeniyle olası buzlanma riskine karşı tüm okulların tatil edildiği bildirildi. Kafkas Üniversitesinde de eğitime bir gün ara verildi.

Ağrı`da eğitime 1 gün ara verildi

ARTVİN`DE KAR NEDENİYLE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları, yoğun kar yağışı ve buzlanma riski sebebiyle Artvin Merkez ilçede bugün tüm okul ve kurumlarda eğitim öğretime bir gün ara verildiği kaydedildi.

VAN`IN 4 İLÇESİNDE EĞİTİME KAR ENGELİ

Van`da ise olumsuz hava koşulları nedeniyle Çaldıran ilçesindeki tüm okullarda, Muradiye, Çatak ve Özalp ilçelerinde de taşıma kapsamındaki okullarda yarın eğitime ara verildi.

Giresun`un bazı ilçelerinde kar nedeniyle eğitime ara verildi

BİTLİS AHLAT`TA TAŞIMALI EĞİTİME KAR ENGELİ

Valilikten yapılan açıklamada, ilçede olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürdüğü belirtildi.