Ege Tanman'ın son hali şaşırttı! İşte Bez Bebek dizisinin Emre'sinin yeni imajı

Ege Tanman'ın da rol aldığı ''Bez Bebek'' dizisi, bir dönem fazlaca izleniyordu. Dizinin oyuncuları arasında; Asena Keskinci, Mehmet Usta ve Evrim Akın gibi isimler de yer alıyordu. Ancak Bez Bebek dizisinin sona ermesinin ardından ''Emre'' karakterini canlandıran Ege Tanman'da fazlaca merak edildi. İşte detaylar…

Bez Bebek dizisi bir dönem fazlaca izlenen diziler arasında bulunuyordu. Nitekim aldığı reytingler sayesinde adeta bir döneme damgasını da vurmuştu. Dizinin oyuncuları arasında; Asena Keskinci, Mehmet Usta, Evrim Akın, Oya Aydoğan ve Fatoş Kabasakal gibi isimler de yer alıyordu. Ancak dizide Emre karakterini canlandıran Ege Tanman da fazlaca dikkat çekiyordu.

EGE TANMAN'IN SON HALİ ŞAŞIRTTI

Ege Tanman, Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Emre karakteri ile birçok kişinin gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Bez Bebek dizisinin sona ermesiyle Ege Tanman'ın da son hali fazlaca merak edildi.

Bez Bebek dizisi sona erdikten sonra Ege Tanman'ın da son hali merak konusu oldu. Nitekim aradan geçen yıllarla birlikte, Emre karakterini canlandıran Ege Tanman da adeta bambaşka biri oldu. Ege Tanman'ı Bez Bebek dizisinden hatırlayanlar, yeni imajını görünce şaşırabiliyorlar.

BEZ BEBEK DİZİSİNİN EMRE'SİNİN YENİ İMAJI

Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Emre karakteri ile birçok kişinin hafızasında yer edinen Ege Tanman, yeni imajını ilk kez görenleri şaşırtabiliyor. İşte Bez Bebek dizisinin Emre'si, Tanman'ın yeni imajı;

Jale Azaklı'dan büyük değişim! İşte En Son Babalar Duyar dizisinin Burger Ceren'i